Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pół roku katorgi czyli podłogówki by damiani :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

caly pokoj jest wypelniony muzyka, obojetnie gdzie sie stoi
    wiec chyba dobrze ? :) szczeze mowioc to nie probowalem ich inaczej ustawiac (specjalnie zostawilem ta sciane bez mebli)

Skomentuj

a co to za tonsile (?) leza na podlodze??

Skomentuj

gdn 30/100/11, z altusow 300 - mowilem Ci o nich
        nie mam pomyslu co z nimi zrobic

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani
          gdn 30/100/11, z altusow 300 - mowilem Ci o nich
          oj pisze do mnie tyle osob ze juz niepamietam ktory to ktory :P

Skomentuj

To że w każdym miejscu słychać muzykę to raczej nic dziwnego :razz: Chodzi mi o rozmieszczenie poszczególnych dźwieków/muzyków na scenie. Bo nie chce mi sie wierzyć, że w każdym miejscu pokoju scena jest taka sama.

Skomentuj

omg - arn 188 i arv i jak tu wogóle o scenie mówić ? :|

Skomentuj

ja na swoich ARN 150 + SC10N w dość silnie wytłumionym pokoju jakąś tam scenę mam. Wiadomo, że to jeszcze nie to, ale myślę że lepsze efekty uzyskałoby sie z tych 188 przy innym ich rozstawieniu. Zależy jeszcze czego słucha autor tego wątku. Bo jak techno z kompa to rzeczywiście rozstawienie kolumn może nie mieć większego znaczenia.

Skomentuj

dzieki za zmieszanie z blotem :) wlozylem w te kolumienki cale serce i portfel, naprawde sie staralem i zrobilem konstrukcje na max moich mozliwosci
                  mam prozbe, mogli byscie mi juz tego nie wypominac? :)

a kolmienki od jakiegos czasu stoja nie uzywane, nie mam czasu zeby zasiasc i sobie posluchac... co do muzyki ro slucham wszystkiego co mi sie spodoba, nie mam szczegolnego upobania do czegos konkretnego :) ostatni spodobala mi sie enya i nawet niezle sobie kolumienki radza, przynajmniej mi sie podoba (a ze nie mam z czym porownac to juz inna historia ) scena moze i bedzie ale najpierw musi byc cos odpowiedniego do napedu bo na razie to tragedia ....

Skomentuj

nie mam czasu zeby zasiasc i sobie posluchac...
                    przeciez mozesz wlaczyc muzyke i robic to co masz zrobic...
                    ostatni spodobala mi sie enya i nawet niezle sobie kolumienki radza, przynajmniej mi sie podoba (a ze nie mam z czym porownac to juz inna historia )
                    oj wpadnij do mnie posluchac :mrgreen:

Skomentuj

Ale ja nie mówię o kolumnach, że są beee bo akurat sam mam bardzo podobne tylko o ich ustawieniu.

Skomentuj

Czaruję...
                      X