Jest to subwoofer mojego kolegi, który równie długo a nawet jak nie dłuzej interesuje się tak jak ja diy. Suwoofer ten powstawał równolegle z "zakapiorkiem" http://diyaudio.pl/viewtopic.php?p=119079#119079 , można powiedzieć są to suby bracia z tego samego wióru, tych samych wkrętów itp itd, no ale róznią się zupełnie wyglądem i charakterem :)
ZAŁOŻENIE
Ładny, dobrze grający subwoofer do małego pokoju :)
PRZETWORNIK
Klasyka gdn tonisla 20/80/2
OBUDOWA
Obudowa z br, 38 litrów strojona 37hz powiedzmy standard dla tego głośnika, ścianki 18mm

WYKOŃCZENIE
Fornir mahoniowy klejony na henkel moment :)

ZASILANIE
Tadeusz krótko i na temat

EFEKT KOŃCOWY, ODSŁUCHY, WRAŻENIA
Subów na tym głośniku nasłuchałęm się wiele i zawsze je chwale, gdna mam w kolumnach i uważam, że w tej cenie trudno jest znaleźć równie przyzwoity głośnik.... pewnie krzyknie ktoś zaraz sls... prawda dobra konkurencja ale charakteru gdn'owi nikt nie zabierze. Licze ze sam konstruktor też wypowie się na temat swojego dzieła:)

KOSZTORYS
Właściwie to wiórówka kosztowała 16zł plus klej i lakier jakies 50zł to a tak to wszysko począwszy od głośnika, elektroniki (elektronika kosztowała 2 sześciopaki:) na fornirze koncząć bylo pod ręką
Ale koszt takiego suba to około 500zł
ZAŁOŻENIE
Ładny, dobrze grający subwoofer do małego pokoju :)
PRZETWORNIK
Klasyka gdn tonisla 20/80/2
OBUDOWA
Obudowa z br, 38 litrów strojona 37hz powiedzmy standard dla tego głośnika, ścianki 18mm

WYKOŃCZENIE
Fornir mahoniowy klejony na henkel moment :)

ZASILANIE
Tadeusz krótko i na temat

EFEKT KOŃCOWY, ODSŁUCHY, WRAŻENIA
Subów na tym głośniku nasłuchałęm się wiele i zawsze je chwale, gdna mam w kolumnach i uważam, że w tej cenie trudno jest znaleźć równie przyzwoity głośnik.... pewnie krzyknie ktoś zaraz sls... prawda dobra konkurencja ale charakteru gdn'owi nikt nie zabierze. Licze ze sam konstruktor też wypowie się na temat swojego dzieła:)

KOSZTORYS
Właściwie to wiórówka kosztowała 16zł plus klej i lakier jakies 50zł to a tak to wszysko począwszy od głośnika, elektroniki (elektronika kosztowała 2 sześciopaki:) na fornirze koncząć bylo pod ręką
Ale koszt takiego suba to około 500zł
Skomentuj