Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer cudnego :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zrobiony na zamowienie w jakiejs firmie? I do tego recznie robiony ?

W sumie napisze jaka moc, takie podstawy jak kazdy pisze ...

Skomentuj

Popatrz sobie na aukcje tub 1000W MAX za 99zł i napisz to samo co tam:)

A tak przy okazji czy udało się komuś sprzedać swoje diy za więcej niż kosztowało zrobienie ?
      Bo mam wrażenie że ludzie wolą kupić tanie dziadostwo niż robioną ręcznie konstrukcję i raczej ciężko takie coś sprzedać z zyskiem.

Skomentuj

Zamieszczone przez jaro_21
        A tak przy okazji czy udało się komuś sprzedać swoje diy za więcej niż kosztowało zrobienie ?
        Za każdym razem mi się tak udaje :)

Skomentuj

takero, czy sekretem takich sprzedaży jest to, co napisałeś przedtem?

Skomentuj

Nie tylko, na to skłąda się wiele czynników.

Skomentuj

Może zdradziłbyś, gdyż pomysł z grawerką nie jest najlepszy, gdyż to kosztuje i w okolicy nie mam grawera :P

Pomijam opis aukcji, wygląd itp. , bo z tym sobie poradzę :)

Skomentuj

takie logo na kolumne to kwestia max 5pln
                a jak masz kawalek alu to zrob to metoda termotransferu i zabezpiecz lakierem

Skomentuj

Czyli podsumujmy .. zrobić na alu nazwę, przykleić do obudowy. To je raz

Dwa .. fajny opis aukcji, czyli tzw. bajerzenie

Co jeszcze?

Aha, dać licytacje od złotówki ( BCM ofcrs ) ? Czy od jakiejś kwoty średnio bliskiej od tej, za którą chce sprzedać?

Skomentuj

od zlotowki i kilka osob do podbijania

Skomentuj

jeśli chodzi o opis to wpadłem na jeden ciekawy można to łatwo przerobić na DIY:

Tu nie ma miejsca na przypadek... W Centrum Vo..e Kraft sprzęt audio poddawany jest wielokrotnym próbom obciążeniowym, przeprowadzane testy działania w trudnych warunkach pozwalają na wyselekcjonowanie odpowiednich produktów. Powołany zespół najlepszych inżynierów nadzoruje produkcje tak aby produkty Voice K..ft spełniały standardy pod względem ergonomii, jakości oraz osiągów technicznych. Produkty Voice K..t podlegają rygorystycznym kontrolom jakości przeprowadzanym przez specjalistyczne upoważnione inspekcje. Dzięki temu marka V..ce Kraft cieszy się uznaniem tych, którzy doceniają sprzęt wysokiej jakości. Jednym z przykładów tego jest subwoofer....

TU WPISAĆ WYMYŚLONĄ FAJNĄ NAZWĘ Z NUMERKIEM

Jest to subwoofer wykonany w standardach najwyższej jakości, konstrukcja subwoofera oparta jest na technologii MDF (włókna drzewne formowane ciśnieniowo w wysokiej temperaturze). 20 cm głośnik o maksymalnej mocy 100 Watt dzięki swoim walorom technicznym sprawia że bass jest potężny i czysty....

Skomentuj

jaro_21, nie mogę nazmyślać, że sprzęt jest produkowany w jakiejś fabryce, bo ktoś odbierze, i zobaczy, że sprzęt robiony własnoręcznie :P

Z technologią MDF jest dobrze, tylko mój jest z wiórówki

Jaką nazwę? Wymyślić .. ale to nie tak łatwo ....

No i dalej mnie dręczy myśl, że sprzęt "jest marki", a zrobiony ręcznie :p Chyba, że napiszę w tytule

"JAMBO-ZX230 - Subwoofer ręcznie robiony!" ?? ( nazwa wymyślona na poczekaniu, beznadziejna )??

Skomentuj

jambo robi zwrotnice :)

Skomentuj

jambo robi zwrotnice
                            Bardzo mnie to cieszy, ale ja tu szukam porad jak dobrze sprzedać subwoofer :lol:

Jak coś z tego wyjdzie, to można potem zrobić jakiś arcik

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                              Jak coś z tego wyjdzie, to można potem zrobić jakiś arcik
                              no i lamerzy go przeczytaja i beda to nadal omijac :P

Skomentuj

no i lamerzy go przeczytaja i beda to nadal omijac
                                Nie robimy arciku

Skomentuj

Po pierwsze jakiego byś znaczka nie dał na kiepsko wykonaną kolumne to i tak nic z tego nie będzie, co najwyżej nega dostaniesz :P
                                  Takie teksty z fabrykami itd też nie wypalają bo każdy kto zobaczy Twoje kolumny przekona się że to nie prawda...
                                  Zajmij się narazie tym by aukcja profesjonalnie wyglądała.

A tak w ogóle to praca nad tym żeby kolumny się dobrze sprzedały zaczyna się w momencie zakupienia głośników, a nawet zanim to zrobimy :)

Skomentuj

No nareszcie jeden, co mówi do rzeczy. Od początku mówiłem, że nie mogę dać jakiegoś znaczka, bo gdy ktoś zobaczy subwoofer na żywo, ja dostane negatywa :P

Nie robie żadnego znaczka, zrobiłem szablonik na aukcje, opis muszę wymyślić, profesjonalny i prawdziwy, ładne zdjęcia i będzie :)

Mimo wszystko dzięki za rady :)

[ Dodano: 2008-03-06, 17:21 ]
                                    Aukcja suba się skończyła ... dostawałem max. 200zł ... nie sprzedałem :( Za maaało ..

Miałem idealne fotki, idealny opis .. Nie mam pojęcia czego brakło :/

Skomentuj

Czaruję...
                                    X