Popatrz sobie na aukcje tub 1000W MAX za 99zł i napisz to samo co tam:)
A tak przy okazji czy udało się komuś sprzedać swoje diy za więcej niż kosztowało zrobienie ?
Bo mam wrażenie że ludzie wolą kupić tanie dziadostwo niż robioną ręcznie konstrukcję i raczej ciężko takie coś sprzedać z zyskiem.
jeśli chodzi o opis to wpadłem na jeden ciekawy można to łatwo przerobić na DIY:
Tu nie ma miejsca na przypadek... W Centrum Vo..e Kraft sprzęt audio poddawany jest wielokrotnym próbom obciążeniowym, przeprowadzane testy działania w trudnych warunkach pozwalają na wyselekcjonowanie odpowiednich produktów. Powołany zespół najlepszych inżynierów nadzoruje produkcje tak aby produkty Voice K..ft spełniały standardy pod względem ergonomii, jakości oraz osiągów technicznych. Produkty Voice K..t podlegają rygorystycznym kontrolom jakości przeprowadzanym przez specjalistyczne upoważnione inspekcje. Dzięki temu marka V..ce Kraft cieszy się uznaniem tych, którzy doceniają sprzęt wysokiej jakości. Jednym z przykładów tego jest subwoofer....
TU WPISAĆ WYMYŚLONĄ FAJNĄ NAZWĘ Z NUMERKIEM
Jest to subwoofer wykonany w standardach najwyższej jakości, konstrukcja subwoofera oparta jest na technologii MDF (włókna drzewne formowane ciśnieniowo w wysokiej temperaturze). 20 cm głośnik o maksymalnej mocy 100 Watt dzięki swoim walorom technicznym sprawia że bass jest potężny i czysty....
Po pierwsze jakiego byś znaczka nie dał na kiepsko wykonaną kolumne to i tak nic z tego nie będzie, co najwyżej nega dostaniesz :P
Takie teksty z fabrykami itd też nie wypalają bo każdy kto zobaczy Twoje kolumny przekona się że to nie prawda...
Zajmij się narazie tym by aukcja profesjonalnie wyglądała.
A tak w ogóle to praca nad tym żeby kolumny się dobrze sprzedały zaczyna się w momencie zakupienia głośników, a nawet zanim to zrobimy :)
No nareszcie jeden, co mówi do rzeczy. Od początku mówiłem, że nie mogę dać jakiegoś znaczka, bo gdy ktoś zobaczy subwoofer na żywo, ja dostane negatywa :P
Nie robie żadnego znaczka, zrobiłem szablonik na aukcje, opis muszę wymyślić, profesjonalny i prawdziwy, ładne zdjęcia i będzie :)
Mimo wszystko dzięki za rady :)
[ Dodano: 2008-03-06, 17:21 ]
Aukcja suba się skończyła ... dostawałem max. 200zł ... nie sprzedałem :( Za maaało ..
Miałem idealne fotki, idealny opis .. Nie mam pojęcia czego brakło :/
Skomentuj