Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szafka RTV by EZO

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mi sie bardzo podoba pomysł z lakierobejcą antyczną, trafiles Ezo w 10 :!: Ładnie sie komponuje z drzwiami i podłogą... Kabaryna wielka jak chol***, a swoja drogą powiem ze robiłem stolik z litego drzewa i klejonego o skąpych wymiarach i (wysokosc okolo 17cm gł okolo 35cm szer okolo 45cm)wazył chyba z 15kg wiec waga Twojego DIY az tak nie przeraza, ale to wkoncu płyta V100 lub V25 :wink: Fajny pomysł z podswietleniem od spodu chociaz sam kolor mi sie nie podoba :wink: Koledzy przyczepiali sie do gniazd na scianie, mi to wisi jakiej firmy ważne ze działa i spełnia swoje funkcje :razz: Przyczepił bym sie tylko do tego ze rozrzucone te gniazda na całosci sa :sad: Nie lepiej było dac jakiegos składaka panelaka? ale i tak nic nie widac wiec nie bierz tego do siebie az tak...mi sie podoba!!

Skomentuj

Zamieszczone przez seba007
      Czy diody „mrugają” w rytm muzyki ?? :lol:
      Tak mrugają z częstotliwością Twoich myśli :) ... czyli jak włączę i wyłączę :mrgreen:

Skomentuj

"osobny obwód dla wzmacniacza pociągnięty od pionu" - no tak na liczniku byłby zbyt duży spadek napięcia
        a tak serio podoba mi się pomysł z podświetleniem (niekoniecznie z kolorem ale to kwestia gustu) natomiast sama konstrukcja wydaje mi się być przesadzona pod względem masywności

Skomentuj

Nie no mnie się szafeczka strasznie podoba. Głównie wykonanie i proporcje. Są bardzo fajne. Jedynie to w jaki sposób jest na niej sprzęt jest raczej średni. (Może trzeba by było zrobić drzwiczki drewniane dla sekcji gdzie są wzmacniacze itd? Albo zasłonić to ciemną szyba? ).

Wydaje mi się, że podświetlenie powinno być o charakterze ciepłym, a w tym momencie białe podświetlenie ledowe nie pasuje. Ponad to telewizor mógłby się znaleźć minimalnie niżej, o wiele lepiej by to wyglądało. I jeszcze zmieniłbym miejsce podświetlenia - nie lepiej podświetlić lekko ściagnę za szafką niż podłoge pod szafką?

Skomentuj

podswietlenie???
            mistrzostwo swiata!!! przydaloby sie jednak jakies cieplejsze swiatlo no i regulacja jasnosci.
            sam za telewizorem mam 7 watowa lampke z ikeii - taka przeszkadzajka rozluznia oczy

Skomentuj

Kształt szafki fajny. Prosty modny. Lakier kiepsko położony i chyba kiepskiej jakości. Olejny czy co? Nie wydaje mi się, że lampa to wiocha jest spoko. Tv trochę za wysoko powinno być na wysokości oczu było by ładniej i lepiej. Też się pochwalę na Twoim temacie moja szafką i barkiem, głośniki też DIY. pozdro
              [URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=3bcbb87d84d1eacd][IMG]http://images23.fotosik.pl/272

Skomentuj

http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...cbb87d84d1eacd
                może teraz, ta fota jest też w temacie kolumny 3drożne mds pozdro

Skomentuj

Zamieszczone przez morutino
                  Lakier kiepsko położony
                  mylisz sie

Skomentuj

no to w takim razie podłoże nie do końca dopieszczone, na jedno wychodzi, ale spoko przecież 250 a nie 1500 no i sam

Skomentuj

O ile sam stolik może się podobać (minimalistyczny, masywny, ładny kolorek), o tyle samo "podświetlenie" jest jak by tu powiedzieć (?), nie na miejscu. Pasuje do szafek kuchennych, ale nie "szafki rtv". Osobiście drażnią mnie nawet LED'y w "klockach", a co dopiero dodatkowe pod szafką. Brrr. Jedynym akceptowalnym prze zemnie światłem w systemie, to cieplutkie światło żarzących się lamp. :wink:
                      Co do wzmacniaczy. Nawet niektórzy producenci nie zalecają ustawiania reszty „klocków” na końcówkach mocy/wzmacniaczach/et cetera. Zresztą w mieszkaniu też można siedzieć w wełnianym golfie przy 25°C :wink: Mało komfortowo, a jednak.
                      Zdecydowanie najsłabsze Twoje DIY, oczywiście tylko wtedy kiedy świecą „ledy” :mrgreen: .

Skomentuj

Czaruję...
                      X