Cóż tu dużo pisać konstrukcja bardzo prosta i tania z rurki fi45mm i profila zamkniętego 18/30mm. Pół dnia cięcia szlifowania spawania ,malowanie i fornirowanie. Oczywiście wszystko rozłożone w czasie ale ogólnie to 6 godz pracy. Stelarz pomalowany farbom strukturalną która daję lekko chropowatą powierzchnię, półki z mdf-u 10mm pokryte fornirem Wenge na razie nie polakierowane gdyż jutro zaczynam przebudowę kolumn i wszystko razem będzie malowane pistoletem.
Muszę jeszcze zastosować jakieś duże kolce nie wiem czy nie padnie na piony murarskie są duże i masywne a o takie właśnie mi chodzi.
Kosztorys:
Rury miałem -0zł
Profil -12zł
MDF -9zł
Zatyczki plast. -3,6zł
Lakier stru. -18zł
Elektrody -2,5zł
Razem jakieś 50zł z kolcami jakię 70 , czy warto no nie wiem oceńcie sami ,ale satysfakcja że coś się zrobiło samemu zawsze jest i to duża.

Muszę jeszcze zastosować jakieś duże kolce nie wiem czy nie padnie na piony murarskie są duże i masywne a o takie właśnie mi chodzi.
Kosztorys:
Rury miałem -0zł
Profil -12zł
MDF -9zł
Zatyczki plast. -3,6zł
Lakier stru. -18zł
Elektrody -2,5zł
Razem jakieś 50zł z kolcami jakię 70 , czy warto no nie wiem oceńcie sami ,ale satysfakcja że coś się zrobiło samemu zawsze jest i to duża.

Skomentuj