Witam , wkład diy jest nie duży ale efekt moim zdaniem bardzo zadowalający .Całość kupiłem w sklepie elektrycznym , niemal każdy może sprowadzić , mój komplet jest firmy LedPol . Na alledrogo jest sporo zestawów , http://allegro.pl/listing.php/search...ategory=0&sg=0 , w sklepach elektrycznych , czy w marketach budowlanych. Montaż jest prosty , do tv taśmę przykleiłem po krawędzi (jest samo przylepna) na zakrętach delikatnie (może delikatnie odstawiać ) jak już całość się objedzie (około 2,5m na TV) można ją po prostu odciąć nożyczkami w wyznaczonych miejscach co 3 ledy. Sterownik na taśmę samoprzylepną do tv , delikatnie wystawiając odbiornik IR ( u mnie widać go pod tv trochę na lewo od znaczka LG) do sterownika zasilacz i wsio. Całość łączy się bardzo intuicyjnie . Po za walorem estetycznym , funkcjonalnym ( kilka trybów odtwarzania na party jak znalazł
,jest jeszcze bardzo dobrym rozwiązaniem dla zdrowia , podświetlenie tv za ścianą to idealne miejsce do zmniejszenia kontrastu między ekranem a resztą , przez co wzrok się nie męczy. Osobiście bardzo polecam :)

Skomentuj