Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Altus 75 nowe wcielenie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Buda jak na 25 cm glosnik

Skomentuj

Litości...

Skomentuj

Okleina już poprawioną. Wzmacniacz ma moc 40 wat a głośnik 80. Litraz to 50 l a br ma średnicę 5 cm i długość 30cm strojenie to około 40 hercow

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Wygląda na to że skompletowałeś swój zestaw marzeń. Masz w planie coś nowego czy jesteś zadowolony ?

Skomentuj

"zestaw marzeń" ciekawe pewnie wielu by chciało mieć taki zestaw za 300 zl ale po co jak większość Polaków jest na tyle bogata że lepiej iść wydać kilka tysięcy w sklepie na sprzęt który sprzedawca doradzi czytając etykietę ale fakt drogi to musi być dobry. A po przyjeździe do domu uważa się taki za audiofila i zadowolony z siebie krytykuje ludzi co chcą zbudować coś z niczego że tak to ujme. Wiecie co jak nie chcecie nic doradzić to po co wogule się udzielacie na forach. Ja zrobiłem sprzęt za nie całe 300 zl i wiecie co jestem z tego dumny. I dziękuję za wszelkie porady. Kacze ten post szkoda tylko że w ten sposób

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Zamieszczone przez maariusz2308 Zobacz posta
              "zestaw marzeń" ciekawe pewnie wielu by chciało mieć taki zestaw za 300 zl ale po co jak większość Polaków jest na tyle bogata że lepiej iść wydać kilka tysięcy w sklepie na sprzęt który sprzedawca doradzi czytając etykietę ale fakt drogi to musi być dobry. A po przyjeździe do domu uważa się taki za audiofila i zadowolony z siebie krytykuje ludzi co chcą zbudować coś z niczego że tak to ujme. Wiecie co jak nie chcecie nic doradzić to po co wogule się udzielacie na forach. Ja zrobiłem sprzęt za nie całe 300 zl i wiecie co jestem z tego dumny. I dziękuję za wszelkie porady. Kacze ten post szkoda tylko że w ten sposób
              Nie trzeba wydawac kilka tysiecy, zeby dobrze gralo. Trzeba bylo wydac tylko kilka stow wiecej i byloby znacznie lepiej. Tylko zanim sie cos zrobi, to lepiej zapytac, a tak w mysl powiedzenia " madry polak po szkodzie" :)

Najwazniejsze, ze jestes zadowolony i ze mozna dowalic tym, co maja kase, zeby kupic w sklepie :)

Skomentuj

Wiecie co jak nie chcecie nic doradzić to po co wogule się udzielacie na forach.
                Dobre :)
                To może przeczytaj jeszcze raz cały temat od początku?

Skomentuj

zadowolony z siebie krytykuje ludzi co chcą zbudować coś z niczego że tak to ujme.
                  Ja Cie przepraszam ale ile TY masz lat ? Małemu dziecku się mówi że każdy jego narysowany obrazek jest piękny ale nei dorosłemu. Jak coś jest zje*ane to jest i pokazując coś na forum musisz liczyć się z opiniami również negatywnymi.

Wiecie co jak nie chcecie nic doradzić to po co wogule się udzielacie na forach. Ja zrobiłem sprzęt za nie całe 300 zl i wiecie co jestem z tego dumny. I dziękuję za wszelkie porady. Kacze ten post szkoda tylko że w ten sposób
                  Nie chcemy doradzić ? To Ty nie chcesz słuchać. Pytasz, pytasz i tak robisz swoje.

Skomentuj

Ja mysle w ten sposób. Skoro sie Ci podoba ,skoro wydales te 300 zl i ,to po co zawracasz głowę innym. Jest tyle gotowych konstrukcji ktorych mozesz uzyc a dalej idziesz w zaparte altus . Oczywiscie forum jest do dyskusji ,ale tez trzeba przyjac krytyke , ja wciaz nie przedstawilem swojego diy (mam czas) ale nie upieram sie z TONSILEM ktory zawsze jest w sercu mam totem staff na gdn ach. Wyluzuj mysle ze za pewien czas zbudujesz cos co bedzie godne uwagi . POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIE CHCE SIE.PUCOWAC TU SA OSOBY CO POMAGAJA

Skomentuj

Ja mam propozycje, sprzedaj telefon to aż 1500zł a dziwi mnie ze mówisz o jakiś marnych 300 zł jak stać cię na telefon za 1500 zł.

Skomentuj

Przecież tu nie chodzi o kwotę jaką kto wydał tylko jak ją wykorzystał.

Skomentuj

Nie na temat...
                          Zamieszczone przez Kangurur Zobacz posta
                          Ja mam propozycje, sprzedaj telefon to aż 1500zł a dziwi mnie ze mówisz o jakiś marnych 300 zł jak stać cię na telefon za 1500 zł.
                          Swoją drogą, to jest właśnie ciekawe. Powiedz komuś, że masz sprzęt za 4 tyś, to popuka się w czoło... co z tego że w kieszeni ma najnowszy telefon warty tyle samo, który stanieje po kilku tyg o połowę...
                          Wiecznie narzekam:glare:
                          -Pieniądze szczęścia nie dają
                          -Kompromisy tym bardziej

Skomentuj

Czaruję...
                          X