Buda jak na 25 cm glosnik
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Altus 75 nowe wcielenie
Collapse
X
-
"zestaw marzeń" ciekawe pewnie wielu by chciało mieć taki zestaw za 300 zl ale po co jak większość Polaków jest na tyle bogata że lepiej iść wydać kilka tysięcy w sklepie na sprzęt który sprzedawca doradzi czytając etykietę ale fakt drogi to musi być dobry. A po przyjeździe do domu uważa się taki za audiofila i zadowolony z siebie krytykuje ludzi co chcą zbudować coś z niczego że tak to ujme. Wiecie co jak nie chcecie nic doradzić to po co wogule się udzielacie na forach. Ja zrobiłem sprzęt za nie całe 300 zl i wiecie co jestem z tego dumny. I dziękuję za wszelkie porady. Kacze ten post szkoda tylko że w ten sposób
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maariusz2308 Zobacz posta"zestaw marzeń" ciekawe pewnie wielu by chciało mieć taki zestaw za 300 zl ale po co jak większość Polaków jest na tyle bogata że lepiej iść wydać kilka tysięcy w sklepie na sprzęt który sprzedawca doradzi czytając etykietę ale fakt drogi to musi być dobry. A po przyjeździe do domu uważa się taki za audiofila i zadowolony z siebie krytykuje ludzi co chcą zbudować coś z niczego że tak to ujme. Wiecie co jak nie chcecie nic doradzić to po co wogule się udzielacie na forach. Ja zrobiłem sprzęt za nie całe 300 zl i wiecie co jestem z tego dumny. I dziękuję za wszelkie porady. Kacze ten post szkoda tylko że w ten sposób
Najwazniejsze, ze jestes zadowolony i ze mozna dowalic tym, co maja kase, zeby kupic w sklepie :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maariusz2308 Zobacz postaWiecie co jak nie chcecie nic doradzić to po co wogule się udzielacie na forach.
To może przeczytaj jeszcze raz cały temat od początku?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maariusz2308 Zobacz postazadowolony z siebie krytykuje ludzi co chcą zbudować coś z niczego że tak to ujme.
Zamieszczone przez maariusz2308 Zobacz postaWiecie co jak nie chcecie nic doradzić to po co wogule się udzielacie na forach. Ja zrobiłem sprzęt za nie całe 300 zl i wiecie co jestem z tego dumny. I dziękuję za wszelkie porady. Kacze ten post szkoda tylko że w ten sposób
Skomentuj
-
Ja mysle w ten sposób. Skoro sie Ci podoba ,skoro wydales te 300 zl i ,to po co zawracasz głowę innym. Jest tyle gotowych konstrukcji ktorych mozesz uzyc a dalej idziesz w zaparte altus . Oczywiscie forum jest do dyskusji ,ale tez trzeba przyjac krytyke , ja wciaz nie przedstawilem swojego diy (mam czas) ale nie upieram sie z TONSILEM ktory zawsze jest w sercu mam totem staff na gdn ach. Wyluzuj mysle ze za pewien czas zbudujesz cos co bedzie godne uwagi . POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIE CHCE SIE.PUCOWAC TU SA OSOBY CO POMAGAJA
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Kangurur Zobacz postaJa mam propozycje, sprzedaj telefon to aż 1500zł a dziwi mnie ze mówisz o jakiś marnych 300 zł jak stać cię na telefon za 1500 zł.Wiecznie narzekam:glare:
-Pieniądze szczęścia nie dają
-Kompromisy tym bardziej
Skomentuj
Skomentuj