Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Troche inne DIY

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Troche inne DIY

Witam wszystkich na wstepie pragne zaznaczyc ze jesli to nie moze byc tym dziale prosze o przeniesienie tematu
    jako ze nie dawno zmienilem mieszkanie zaczolem kompletowac audio na poczatku powstal stoli rtv i stojaczki do kolumn oto foty
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...45e8fad4a.html
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d7ff24c2f.html
    całość powatla z płyty meblowej 18 mm laminowanej gora i spod to dwie plyty sklejone ze soba :) calos kosztowala cos okolo 140 zl :)

stojaki pod glosniki osobiscie mi sie podobaja :wink:

super telewizorek :razz:

Skomentuj

fajnie przydałyby się pułki pod TV

Skomentuj

Ładne ładne .

czyzby to unitra pw 9013 ? :)

Skomentuj

naprawde ladne - podoba mi sie :wink:
          hmm... teraz sie zastanawiam czy kupic stolik pod TV czy samemu cos zrobic...

czy w stoliku beda jakies polki??
          stylowy telewizorek :razz:

Skomentuj

Tasior, tak to unitra 9013 a połki tez beda

Skomentuj

A mnie ten telewizor wbił w fotel...co to za cudo?Osiemnastke juz miał czy raczej po słuzbie w armii?

P.S.Już myślałem że się gdzieś w sieci zgubiłeś,ale dobrze że jesteś.Pozdro dla Kielc i okolic!

Skomentuj

umberto, nie nie zgubilem sie to zabytek cos co sie zwie "otaka"
                ubi pozdreo dla ciebie i calej rodzinki

Skomentuj

Też miałem taką Unitrę. To był mój pierwszy wzmacniacz ale z czasem stał się za słaby.
                  Co do stolika to całkiem, całkiem. Ja bym dał szklane półki pozdro

Skomentuj

grakoz, polki prawdopodobnie beda z plexy ale to jeszcze nic pewnego

Skomentuj

tomck, a czy przypadkiem plexa nie bedize zbyt elastyczna?? gruba plexa chyba bedzie w podobnej cenie jak szklo... no chyba ze masz dostep do plexi lub dzieci w domu

Skomentuj

nie dzieci nie mam a plexe moge tanio zalatwic sobie wiec powinno byc oki ale co do plexy to jeszcze ic pewnego

Skomentuj

sorka za doklejanie ale nie chciałem zakładać koljnego posta, choć może i powinienem.. ale i ja się pochwalę swoim osiągiem..

http://www.audiomania.info/forum/vie...?p=49737#49737
                          jeśli chcecie to looknijcie..

Skomentuj

kad a ten telewizorek na stoliku to nie Funai przypadkiem :?: :wink:

Skomentuj

a przypadkiem zgadłeś.. ale niestety lekko uszkodzony ( tzn, żółcieje obraz) i czasem ma problemy z włączeniem się, elektromagnes załącza ale nic się nie włącza...

Skomentuj

To dobre TVki były mam taki odkąd pamietam i sie nigdy nie spsuł (18lat) a sam mam 21 :wink:
                                Dobra koncze bo oftopa robie

tomck Moze lepszy akryl 8mm ?? nie do złamania i sie mniej rysuje niż plexiglas

Skomentuj

NikoN, w sumie to nie zly pomysl ale plexe moge miec za free a za akryl trzeba bedzie bulic:( ale na 90% chyba jednak bedzie plyta bo z plexa za duzo roboty

Skomentuj

tomck zależy od tego jaką gróba możesz mieć ta plexi - jak by taką 10-15 mm to mozna fajny patent zrobic - skladasz dwie plyty razem skrecasz na rogach a kant okleić taka lamówka do płyt w kolorze tego drewna. jak bede miał chwilwe to rysunek pogladowy zrobie

Skomentuj

Coś w tym guście -

Skomentuj

oki to teraz powiedz mi jaka jest róznica jesli zamias plexy dam plyte bo chyba z plyta by lepiej wygladalo

Skomentuj

Czaruję...
                                        X