Zamieszczone przez micho1995
Zobacz posta

Zamieszczone przez DDN
Zobacz posta
Marian oczywiscie ma najwiecej do powiedzenia. Jak wrzod na dupie jestes,zacielo ci sie cos ze tak sie doczepiles do mnie?
Prawda jest taka że "zaprojektowałeś" (w ogóle o czym Ja piszę) "zwrotnicę" kalkulatorem,bo niby czym innym? I żebyś nie myślał że Ja się wywyższam (tu uprzedzam fakty),sam wykonałem (złożyłem) zwrotnicę z kalkulatora,tylko że tą zwrotnicę podał mi właściciel paczki (odsłuchów scenicznych ku ścisłości). Od ładnych paru lat ani sobie ani nikomu innemu nie złożyłem ani nie polecałem zwrotnicy na "chybił trafił",a za taką właśnie można uznać twoją. Więc o czym chcesz tu dyskutować? Jeśli Ja bym polecał komuś zwrotnicę tego typu a na forum wszyscy by ją wytykali to przyznał bym im rację że jest do kitu... ale Ty widzę że wolisz się oburzać,OK,Twój wybór... Tylko wykasuj ten podpis pod postem bo kiedyś zgłoszę się do Ciebie na "tuning" z TL na 8935 a Ty nie będziesz wiedział co z tym zrobić... PS. do moderatora: prosił bym aby ten post został oznaczony jako off top gdyż Ja tej opcji nie widzę (jestem ślepy?) a nie chciał bym zaśmiecać tematu głupimi niepotrzebnymi wywodami. Dziękuję. | ![]() |
Skomentuj