Tuba powstała dzięki takero za co mu moge podziekowac bo to on mnie namowil
Głośnik:
głośnik to oczywiscie stx30-200-4ae ktory fajnie wyglada a jeszcze lepiej gra :wink:
Obudowa:
obudowa jest wg.projektu djbolo za co jemu tez dziekuje ze jest dobrym czlowiekiem i pozwolil ją klonować :wink:
płyty w środku tuby są grubosci 18mm a zewnątrz 20mm , oczywiście wiórówka
wszystko bylo skrecane i sklejane wikolem
obudowe skladalem sam i trwalo to kilka dni
Wrażenia:
tuba jest napędzana wzmacniaczem z Matronixa model WST300TP
po podlaczeniu najpierw czegos mi brakowalo ale teraz za kazdym razem jest jeszcze lepiej :wink: kolega uciekl podczas testu bo powiedzial ze juz go glowa boli a kolezanka skakała na stołku :lol:
przy cichym słuchaniu to nikt nie wie co tuba moze pokazac ale po podkreceniu to robi naprawe ładne wrażenie :wink:
musze przyznać ze jest to bardzo dobra konstrukcja tylko nie polecam składać jej samemu bo a płytami ciętymi pod kątem niekiedy jest problem ponieważ przydałąby sie druga osoba której ja nie miałem..
Koszty:
głośnik - kupilem go na stronce 139zl + przesylka
wzmacniacz - tez na stronce 320 + 20zl paliwo na dojazd
wkręty - miałem
wikol - miałem
płyta - miałem
rączki + terminal - 30zł
Na zakończenie moge powiedziec ze za te pięniądze to naprawde warto bo tuba potrafi zrobić ładny masażyk....
i jeszcze foteczki

Głośnik:
głośnik to oczywiscie stx30-200-4ae ktory fajnie wyglada a jeszcze lepiej gra :wink:
Obudowa:
obudowa jest wg.projektu djbolo za co jemu tez dziekuje ze jest dobrym czlowiekiem i pozwolil ją klonować :wink:
płyty w środku tuby są grubosci 18mm a zewnątrz 20mm , oczywiście wiórówka
wszystko bylo skrecane i sklejane wikolem
obudowe skladalem sam i trwalo to kilka dni
Wrażenia:
tuba jest napędzana wzmacniaczem z Matronixa model WST300TP
po podlaczeniu najpierw czegos mi brakowalo ale teraz za kazdym razem jest jeszcze lepiej :wink: kolega uciekl podczas testu bo powiedzial ze juz go glowa boli a kolezanka skakała na stołku :lol:
przy cichym słuchaniu to nikt nie wie co tuba moze pokazac ale po podkreceniu to robi naprawe ładne wrażenie :wink:
musze przyznać ze jest to bardzo dobra konstrukcja tylko nie polecam składać jej samemu bo a płytami ciętymi pod kątem niekiedy jest problem ponieważ przydałąby sie druga osoba której ja nie miałem..
Koszty:
głośnik - kupilem go na stronce 139zl + przesylka
wzmacniacz - tez na stronce 320 + 20zl paliwo na dojazd
wkręty - miałem
wikol - miałem
płyta - miałem
rączki + terminal - 30zł
Na zakończenie moge powiedziec ze za te pięniądze to naprawde warto bo tuba potrafi zrobić ładny masażyk....
i jeszcze foteczki

Skomentuj