Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wavecor TW030 WA10 + STX WM.STX.5.1.160.8.F.A.FC.X (15 AWX) - projekt by LuSzTi

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No właśnie tak się zastanawiam czy jest sens się pchać w coś droższego skoro nigdy nie miałem kontaktu z jakimkolwiek nowoczesnym sprzętem. Jedyne na czym teraz słucham muzyki to słuchawki Pioneera za 150pln także raczej nie mam dużych wymagań.

Ok dzięki, będę pamiętał. Jak wszystko przemyśle to wtedy ewentualnie dopytam o szczegóły.

Skomentuj

Nie na temat...
      skąd jestes?
      Last edited by LuSzTi; 10.06.2013, 13:34.

Skomentuj

Nie na temat...
        ...
        Last edited by Cacek; 27.11.2024, 01:22.

Skomentuj

Dobra poczytałem o tych głośnikach i chyba wezmę tego auruma. Niech będzie raz a dobrze. Jak rozumiem jest to po prostu lepszy głośnik od 15AWX zarówno na średnicy jak i na niskich tonach?

PS. nie mogłem edytować posta powyżej

Skomentuj

Hej
            Podfrezowanie pod głośnik ma być takie jak na schemacie, czyli żeby głośnik nie wystawał za mdf, tak?

Skomentuj

Zamieszczone przez mike2205 Zobacz posta
              Hej
              Podfrezowanie pod głośnik ma być takie jak na schemacie, czyli żeby głośnik nie wystawał za mdf, tak?
              Równo z frontem,musisz zrobić podfrezowanie.

Skomentuj

Jak myślicie Musical Fidelity E11 da sobie radę z tym kolumnami? Chcę uzyskać cieplejsze brzmienie. na innym forum polecono mi dodatkowo zmodyfikować zwrotnicę, bo ponoć "autor preferuje wyższą średnicę".

Skomentuj

To ja :) Ale już się nie odzywam :)

Skomentuj

Nie na temat...
                    Micwoj bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. Tamten temat niestety umarł, a ja nie mam żadnego doświadczenia w "dłubaniu zwrotnic" dlatego piszę tutaj. Luszti też nie odpisał

Skomentuj

Czaruję...
                    X