Nie na temat...
"Bo inni tak robia" to jeden z najsmieszniejszych argumentow jaki mozna w tej dyskusji uzyc. Zrobisz sobie piercing penisa, bo inni tak robia ? Pojdziesz do kosciola sie modlic, bo inni tak robia ?... litosci :) Jak ktos lubi zabawy z HDFem to prosze bardzo. Ja wychodze z zalozenia, ze cel uswieca srodki i mam gleboko gdzies zasady i wzorce dopoki osiagam zamierzony efekt. Robie obudowy tak jak robie czyli na miare mozliwosci technologiczno-narzedziowo-lokalowych - nie mam problemu z klawiszowaniem, nie dokladam sobie pracy i kosztow oblepiajac budy HDFem, po prostu nie komplikuje sobie niepotrzebnie zycia - dla mnie to wystarczajacy argument by nie zmieniac podejscia. Jest wystarczajaco duzo dowodow na forum, ze HDF (jesli nawet jest pomocny - a to juz zdazylismy ustalic), to nie jest niezbedny ! Nawiasem mowiac 90% obudow wykonanych przez Hobbystow na naszym forum nie jest wykonana zgodnie ze sztuka stolarstwa i co ? Jakos sie kurde nie rozpadaja i w znakomitej wiekszosci wygladaja swietnie. DIY rules Kolego ! :) | ![]() |
Skomentuj