ploter zostaw SK i AK, bo skok nie bedzie za wielki. Poczekaj i doloz do AWX, bo naprawdę warto..
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Niedrogie monitory STX -- GDN 17-100-8-SC + GDWK 10-200-8-PJ
Collapse
X
-
Zamieszczone przez baczekbb Zobacz postaprzody i tyłu mam już ofornirowane i wyfrezowane
Skomentuj
-
Powody są dwa, bałem się ze jak skleję wszystko i zacznę frezować to może mi się fornir szczypać lub źle wyfrezuje bo to moja pierwsza produkcja. Poza tym moi rodzice mają antykwariat i renowacje starych mebli a pracownik które już tam pracuje 20 lat i ma cały czas styczność z fornirowaniem tak mi doradził
Skomentuj
-
Zamieszczone przez baczekbb Zobacz postapracownik które już tam pracuje 20 lat i ma cały czas styczność z fornirowaniem tak mi doradził
Skomentuj
-
Zamieszczone przez RpLand Zobacz postaCzym to motywował? Zapytaj, jak nie wiesz i się pochwal. Do forniru się podchodzi na początku jak do jeża, ale "nie taki diabeł straszny jak go malują" jak się człowiek nie śpieszy przy pracy :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez baczekbb Zobacz postaKlej kostny kładzie się na gorąco, wiec po sklejeniu wszystkiego będę mógł użyć wody i żelazka aby wszystko zlało się ze sobą
Skomentuj
-
Zamieszczone przez RpLand Zobacz postaTo akurat wiem. Do tego to najlepszy klej do forniru. Interesuje mnie natomiast nadal czym motywował fachowiec taką kolejność klejenia.
Skomentuj
-
Witam wszystkich:)
Dzisiaj troszkę podłubaliśmy z baczkiem, w efekcie zrobiliśmy 4 kolejne ścianki forniru (dwie moje i dwie jego). Klejone było na klej kostny na gorąco. Wyszło jak dla mnie bardzo ładnie
Wygląda to mniej-więcej tak:
Wstępnie przycięty fornir moich kolumn
Schnąca kolumna moja i baczkabb
Przody i tyły kolumn baczkabb
Doklejona góra i dół kolumn baczkabb
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaczemu klejem kostnym... ? straszny klej, jest wiele innych sposobow lepszych w uzyciu
---------- Post dodany o 14:42 ---------- Poprzedni post o 00:18 ----------
Jak narazie wszystko pięknie wygląda :) tylko nigdzie nie mogę dostać głośników wysokotonowych, w nowymelektroniku nie ma, na stronie producenta też nie ;/
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pawlo_j23 Zobacz postaMam ten sam problem, dzwoniłeś do STXa ? od poniedziałku mieli znowu mieć na magazynach
tak wiec musicie uzbroic sie w cierpliwosc bo to moze potrwac. ale spokojnie - pracuja pelnia mozliwosci
Skomentuj
-
Głośniki zamówiłem na zap-audio.pl od razu z częściami do zwrotnicy
---------- Post dodany o 20:48 ---------- Poprzedni post o 20:22 ----------
Przepraszam że zbaczam z tematu ale tu może mi ktoś pomoże, mam problem z zwrotnicą
http://diyaudio.pl/showthread.php/16...613#post250613
Skomentuj
-
Zamieszczone przez baczekbb Zobacz postaGłośniki zamówiłem na zap-audio.pl od razu z częściami do zwrotnicy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postano to sobie poczekasz az beda w STXie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postano to sobie poczekasz az beda w STXie
Zamieszczone przez baczekbb Zobacz postaDlaczego tak uważasz? dzisiaj dzwoniłem tam i mają jutro wysłać
Skomentuj
Skomentuj