własnie nie mam :(dziwnie to napisałem , zasugerowałem niepotrzebnie cos.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
sony 13cm + mission - pora na cos nowego
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaPawel, bedziesz te resztki frezowal z reki? czy jakis szablonik?
ale nie chce mi sie czekac 2-3 tygodnie wiec zrobie to recznie (nozyk a nie frezarka)
Nie na temat...kat01, wklejaj swoje wypowiedzi w [ offtopic ] tresc [ /offtopic ] (bez spacji) bo mieszaja sie tresci
Zamieszczone przez kat01 Zobacz postatak tylko jak połączyc 6ohm i 8 ohm by wyszło 4 ohmy?
---------- Post dodany o 17:49 ---------- Poprzedni post o 15:35 ----------
---------- Post dodany o 10:32 ---------- Poprzedni post o 17:49 ----------
jeszcze b-r i terminal i mozna glosniki znowu wygrzewac
Skomentuj
-
Nie na temat...
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz postamusze zainwestowac w frezarke. kiedys oscylacyjna kupilem i szlifuje recznie wior ale to jest przegiecie na apiery sie wyda wiecej niz na frezarke wiec czas kupic.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaprzeciez to mdf
to i recznie poszlo by gladko i szybko
napewno recznie zeszloby to duzo dluzej... nie mowiac o dokladnosci
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz postaPawel a jak posklejales tak plyty pod katem? byly ciete pod katem czy jak?
Skomentuj
-
---------- Post dodany o 13:10 ---------- Poprzedni post o 19:48 ----------
[/COLOR]kolumienki juz graja jakis czas
wsadzilem tunele jakie mialem i czekam zeby je przedluzyc... ale chyba zostawie krotkie bo podbicie na wyzszym basie spodoba sie poczatkujacym (takie marketowe dudnienie)
niskiego basu z tego nie bedzie. wyzszy nawet calkiem OK
zwrotnica narazie "na ucho" zeby glosniki sie wygrzewaly. no i myslalem ze bedzie gorzej
jak zwrotnica nie bedzie zbyt skomplikowana to mysle ze zestaw sie spodoba poczatkujacym
Skomentuj
Skomentuj