Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer na GDN 30/120

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Subwoofer na GDN 30/120

Witam chciałbym przedstawić mój subwoofer, kiedy postanowiłem wybrać głośnik wybór padł na znanego wszystkim GDN 30/120 dlaczego ten głośnik dlatego że naczytałem się o nim dużo pozytywnych komentarzy. głośnik gra na razie z technics sa-202 więc sporo nie dostaje tylko 35 w i niemożna robić głośniej niż na
    dwa bo membrana lata jak szmata i cewka się grzeje. Skrzynia około 70 litrów
    br 10,5 cm x 20 cm , płyta wiórowa olcha zamówione cięcie u stolarza po skręceniu oklejana tymi paskami na żelazko do mebli. Koszty około 380zł.
    Załączone pliki

Tu macie więcej zdjęć http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b1a0ca191.html

Skomentuj

Zamieszczone przez gta405 Zobacz posta
      Koszty około 380zł.
      200zl za skrzynke w takim stanie?
      cos sporo kasy straciles

co z napedem?
      mam nadzieje ze zaopatrzysz sie w cos odpowiedniego bo obecnie ten glosniki sie poprostu marnuje

Skomentuj

Za samo wycięcie i płytę dałem 50 zł ale do tego wkręty klej kolce i parę innych rzeczy , a napęd mam w planach zaopatrzyć się w holton'a 400 bo fakt głośnik się marnuje a co do wyglądu skrzyni na realu wygląda dużo lepiej mi się podoba ale jak już kupię napęd to dam fornir i będzie git.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
          200zl za skrzynke w takim stanie?
          cos sporo kasy straciles

co z napedem?
          mam nadzieje ze zaopatrzysz sie w cos odpowiedniego bo obecnie ten glosniki sie poprostu marnuje
          Paweł,

Robiłeś cos na tym głośniku ?

Skomentuj

nie
            mimo ze lubie to brzmienie tonsili to nie widze sensu kupowania tego glosnika
            gdyby byl 4r i jakby trafila sie taniej uzywka to bym sie skusil

---------- Post dodany o 21:18 ---------- Poprzedni post o 21:16 ----------

w zasadzie to sub nie jest skonczony
            przenosze do dzialu "w trakcie budowy"

Skomentuj

Czytałem gdzieś że wyszła wersja 4r ale ze zwykłą membraną czarną i ze wypukłą kopułką ale gdzie to można kupić to nie wiem, może ktoś by miał jakąś używkę.

Skomentuj

Czaruję...
              X