Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Subwoofer by piget11
Collapse
X
-
Witam,
a jak ze stabilnoscią prądu spoczynkowego w tym H250 ? Pytam, ponieważ twórca tego układu pisze coś o tym aby nie przykręcać środkowej diody do radiatora gdyż grozi to przekompensowaniem. Trochę to dla mnie dziwne. Nie z punktu elektrycznego ale mechanicznego i termicznego. Napisz proszę jak to zrobiłeś u siebie. Pytam, ponieważ mam zamiar kupić PCB i złożyć ten układ.
Jacek Zieliński
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz postaa jak ze stabilnością prądu spoczynkowego w tym H250 ?
Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz postaPytam, ponieważ twórca tego układu pisze coś o tym aby nie przykręcać środkowej diody do radiatora gdyż grozi to przekompensowaniem. Trochę to dla mnie dziwne. Nie z punktu elektrycznego ale mechanicznego i termicznego. Napisz proszę jak to zrobiłeś u siebie.
Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz postaPytam, ponieważ mam zamiar kupić PCB i złożyć ten układ.
Zamieszczone przez gooralesko Zobacz postaNo, no. Ale śrubę od trafa to nieźle dopaliłeś. Aż się blacha wgniotła
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lukiel84 Zobacz postaFajny subek i pewnie długo będziesz z niego zadowolony
Zamieszczone przez lukiel84 Zobacz postaMoja tylko jedna rada ,bo nie widzę mocowania płytki wzmacniacza,jeśli jest to ok,a jak nie to koniecznie zrób.
Zamieszczone przez lukiel84 Zobacz postaA tak nawiasem to ten br mi jakoś malutki się wydaje. Obyś nie miał świstów życzę:)
Skomentuj
Skomentuj