Peerless Vifa NE149W-08
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Modele głośników 3D
Collapse
X
-
ov_Darkness to bardzo łatwy przyjazny program, sam dziś go się uczyłem, udało mi się przez pół dnia stworzyć to co chciałem - czyli kolumnę wraz z konstrukcją + modelowałem sobie inne drobne elementy poglądowo i dla nauki, część tego czasu poświęcona była na liczenie, więc w sumie trzeba brać poprawkę na pół dnia. Miałem okazję pracować w kilku programach graficznych i z pośród nich skala możliwości do stopnia łatwości to zdecydowanie sketch up jest najłatwiejszy! Poszukaj dobrych poradników, a w 2 h będziesz znał jego podstawowe funkcję.
Pozdrawiam
---------- Post dodany o 20:51 ---------- Poprzedni post o 20:49 ----------
Przerysowanie przetworników to zdecydowanie grubsza zabawa, ale do wszystkiego da się dojść :) Najpierw naucz się jak ja dobrze operować bryłami
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ov_Darkness Zobacz postaMnie zatkało, jak zobaczyłem te modele, bo dziś w nocy, jak zacząłem ogarniać Sketch Up'a, to przez 2h udało mi się rozkminić, jak narysować prostopadłościan. o_Oale program faktycznie łatwy poczaj na youtube sa gdzies filmiki jak koles robi pudła pod tuby do auta i tłumaczy co i jak klikac
ja w taki sposob ogarnałem temat na tyle zeby se szkynki zaprojektowac
Skomentuj
Skomentuj