Kolejna aktualizacja:
- drugi cokół gotowy
- druga warstwa lakieru schnie, oczywiście był szlif przed malowaniem, tak na 70% będzie jeszcze jedna warstwa lakieru i bardzo możliwe, że to będzie ostatnia warstwa :)
Jeśli możesz zrób zdjęcia w normalnym świetle w jasnym pomieszczeniu . Z pewnością odcień jest zupełnie inny niż wskazują zdjęcia w słabo naświetlonym pomieszczeniu .
Łukasz banany są do jedzenia :) Jak zmienię kable to zakupię sobie widełki, banany jakoś mnie nie przekonują :unsure:
A swoją drogą ten terminal, fakt jest ładny, ale przylutowanie przewodu do niego to jakaś masakra. Temperaturę trzeba dać na maksimum i grzać kilka minut. Cały trzpień dość mocno nagrzewa się i "dzięki" temu łatwo się poparzyć.
Ładne.
Ale nadal będę forsował opcję że plastikowy b-r nijak się ma do wykonania wielu konstrukcji. Fornir, lakier, terminale i dup nagle plastikowa rura. Do sklepu metalowego Panowie i robić b-r z aluminium :) sto razy lepiej wygląda...
---------- Post dodany o 07:49 ---------- Poprzedni post o 07:42 ----------
na przykład tak:
---------- Post dodany o 07:58 ---------- Poprzedni post o 07:49 ----------
Łukasz
A swoją drogą ten terminal, fakt jest ładny, ale przylutowanie przewodu do niego to jakaś masakra. Temperaturę trzeba dać na maksimum i grzać kilka minut. Cały trzpień dość mocno nagrzewa się i "dzięki" temu łatwo się poparzyć.
Potwierdzam, miałem takie i myślałem że mnie krew zaleje. Następne kupuję skręcane :)
Skomentuj