Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Subwoofer SS 32W + 2membrany bierne 30W
Collapse
X
-
artus20 Ruffpl Dzięki, cieszę się że się podoba.
Zamieszczone przez Holgin Zobacz postaJest szansa na trochę więcej zdjęć? Bardzo mi się podoba kształt, proste wykonanie a efekt świetny
Skomentuj
-
Czarny w wysokim połysku to dosyć trudny temat do fotografowania :/ (do sprzątania zresztą też :P) ale myślę, że coś tam widać :P
Wiem, że malowanie u profesjonalnego lakiernika nieco kłuci się z sensem DIY, lecz jakość powłoki którą położył lakiernik, myślę że nawet po wielu próbach malowania moją ręką jest dla mnie nieosiągalna. Próbowałem malować lakierem w spreju (kupionym w markecie) wychodziła niestety kaszana.
zostało do zrobienia jeszcze parę rzeczy,
*muszę wymienić śruby bo te od ciągłego wkręcania i wykręcania dosyć zmęczone są
*zbudowanie "budki na subwoofer"
*wklejenie nowych mat bo niestety lakiernik zapaćkał już wklejoneLast edited by Rhainkraft; 24.05.2014, 14:24.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez artus20 Zobacz postaŚwietnie się prezentuje na tych fotkach Będziesz musiał często go przecierać żeby był czyściutki i błyszczący.
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaNajgorsze jest to że jak gdzieś utrącisz/obijesz to ....
Skomentuj
-
No właśnie, tymbardziej że kolos mega ciężki i nieporęczny i właśnie wtedy jest największe ryzyko.
Jesli miałbym go przenosić po domu to napewno okryłbym go jakimś kocem lub czymś podobnym i dopiero wtedy ruszał z miejsca :) do tego zbudowałbym jakiś prowizoryczny "wózek"
Jeśli w domu są małe dzieci to też ryzyko spore a z drugiej strony chować gdzieś w kąt taką ładną obudowę to też szkoda
Skomentuj
Skomentuj