Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Subwoofer SS 32W + 2membrany bierne 30W

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Obudowa pomalowana, zostało zrobienie wewnątrz skrzyneczki na wzmacniacz i powklejac od nowa wygłuszenia bo stare zasyfili lakierem. No i gotowy :)
    Last edited by Rhainkraft; 23.05.2014, 19:12.

Skomentuj

Fajnie wygląda

Skomentuj

:thumbup: very good job... jak to mawiają

Skomentuj

Jest szansa na trochę więcej zdjęć? Bardzo mi się podoba kształt, proste wykonanie a efekt świetny :)

Skomentuj

artus20 Ruffpl Dzięki, cieszę się że się podoba.

Zamieszczone przez Holgin Zobacz posta
            Jest szansa na trochę więcej zdjęć? Bardzo mi się podoba kształt, proste wykonanie a efekt świetny
            Jasne, dzisiaj na szybko zrobiłem foto jutro w ciągu dnia zrobię lepszej jakości.

Skomentuj

Czarny w wysokim połysku to dosyć trudny temat do fotografowania :/ (do sprzątania zresztą też :P) ale myślę, że coś tam widać :P

Wiem, że malowanie u profesjonalnego lakiernika nieco kłuci się z sensem DIY, lecz jakość powłoki którą położył lakiernik, myślę że nawet po wielu próbach malowania moją ręką jest dla mnie nieosiągalna. Próbowałem malować lakierem w spreju (kupionym w markecie) wychodziła niestety kaszana.

zostało do zrobienia jeszcze parę rzeczy,
              *muszę wymienić śruby bo te od ciągłego wkręcania i wykręcania dosyć zmęczone są
              *zbudowanie "budki na subwoofer"
              *wklejenie nowych mat bo niestety lakiernik zapaćkał już wklejone
              Last edited by Rhainkraft; 24.05.2014, 14:24.

Skomentuj

Zamiary były żeby był podobny do tego Harmana no i skala porównawcza Niestety nie mogę scalić postów.. Harman ma przetwornik 20 cm..

Skomentuj

ale bydle :thumbsup:

Skomentuj

Dawaj do kalendarza :)

Skomentuj

Jeśli do kalendarza to muszę się jeszcze bardziej postarać przy zdjęciach :P
                      Będzie update zdjęć :P

Skomentuj

Świetnie się prezentuje na tych fotkach Będziesz musiał często go przecierać żeby był czyściutki i błyszczący. :)

Skomentuj

Najgorsze jest to że jak gdzieś utrącisz/obijesz to ....

Skomentuj

Zamieszczone przez artus20 Zobacz posta
                            Świetnie się prezentuje na tych fotkach Będziesz musiał często go przecierać żeby był czyściutki i błyszczący.
                            To prawda kurzy się w niesamowitym tempie.

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                            Najgorsze jest to że jak gdzieś utrącisz/obijesz to ....
                            To prawda, ale subwoofer stoi w takim miejscu, że naprawdę trzeba się postarać żeby coś mu się stało. Tego Harmana mam w sypialni w sumie mniej miejsca w pomieszczeniu a jakoś przeżył. A jak jednak utrące lub obije to będzie faktycznie, masakra :P

Skomentuj

No właśnie, tymbardziej że kolos mega ciężki i nieporęczny i właśnie wtedy jest największe ryzyko.
                              Jesli miałbym go przenosić po domu to napewno okryłbym go jakimś kocem lub czymś podobnym i dopiero wtedy ruszał z miejsca :) do tego zbudowałbym jakiś prowizoryczny "wózek"
                              Jeśli w domu są małe dzieci to też ryzyko spore a z drugiej strony chować gdzieś w kąt taką ładną obudowę to też szkoda

Skomentuj

Czaruję...
                              X