Chciał bym przedstawić wam projekt subwoofera aktywnego mojego autorstwa. Myślę, że coś z tego będzie
Nie mam warsztatu ani innego pomieszczenia w którym mógł bym swobodnie wykonywać wszelkie prace wiec jak chyba większość z was robię gdzie się da 
Założenia:
-tanio i dobrze
Przeznaczenie:
-kino domowe
Przetwornik:
stx.pl/sw-stx-8-2-300-2x2-f-s-pc.html
Na zdjęciu jest z membraną polikarbonową ale ja mam już nową wersję z membraną papierową-takie info dostałem od producenta. Cewki spięte szeregowo na 4R.
Obudowa:
Jamnik ok.30L netto strojony na 30Hz portem szczelinowym. Płyta wiórowa 18mm. Klej-pattex wood. Boczne ścianki wyłożone filcem gr.20mm. Wełna owcza narazie tylko pod głośnikiem do połowy obudowy. Wewnętrzne wzmocnienia z otworami. Wykończenie... Hmm...? Myśle nad tym
Ampli:
-się okaże

Założenia:
-tanio i dobrze

Przeznaczenie:
-kino domowe
Przetwornik:
stx.pl/sw-stx-8-2-300-2x2-f-s-pc.html
Na zdjęciu jest z membraną polikarbonową ale ja mam już nową wersję z membraną papierową-takie info dostałem od producenta. Cewki spięte szeregowo na 4R.
Obudowa:
Jamnik ok.30L netto strojony na 30Hz portem szczelinowym. Płyta wiórowa 18mm. Klej-pattex wood. Boczne ścianki wyłożone filcem gr.20mm. Wełna owcza narazie tylko pod głośnikiem do połowy obudowy. Wewnętrzne wzmocnienia z otworami. Wykończenie... Hmm...? Myśle nad tym

Ampli:
-się okaże

Skomentuj