Witajcie
Postanowiłem wrzucić opis postępu prac w moim samochodzie.
Początkowo miałem tylko wymienić tweetery... jednak fabryczny zestaw nie dawał się słuchać..
Szczerze mówiąc, chętnie oddałbym to komuś do zrobienia, ale po rozeznaniu rynku i cen w mojej okolicy (UK) postanowiłem podziałać sam.
CA nie przypadło mi do gustu, czego się spodziewałem
zdecydowanie wolę zabawę w domu, ale jak już zacząłem to trzeba kiedyś skończyć i tak już rok próbuję coś z tym zrobić :)
W skład zestawy wchodzi:
Radio: Kenwood DPX 305U - Kupione wcześniej, gdzie nie myślałem jeszcze o CarAudio i tak już zostało.
Głośniki: AMA BL160
Vifa NE25VTS-04 ( które polecił mi lklukasz)
Sub: Re Audio Re12D4 - 30 L CLOSED.
Wzmacniacze: Mam kilka :) Póki co jestem ograniczony do Alpine mrv-f407
Głośniki grają na aktywnej zwrotnicy z tego wzmacniacza i powiem że grają..... słabo..
Drzwi: Są spore bo to 3D. Maty SilentCoat. Poszło sporo bo kupiłem 40 sztuk i zostało mi tyle co na klapę bagażnika którą
pewnie za kilka lat zrobię
. Pianka również SilenCoat. Na zdjęciach widać jeszcze poprzednie tweetery tj. HK z mini.

Sygnałówki: Phonocar i Sinuslive.
Plan był taki żeby było bez suba.. jednak musi być. Bas jest, tyle że nie tam gdzie jestem ja i w zasadzie najlepiej gra na tylnej kanapie.... Więc musiałem dokupić suba który jest w drodze. Poza tym powyżej 4000 RPM i tak nie wiele słychać
Przymierzam się do pomiarów bo przód ma być pasywnie. Jednak nigdy nie robiłem pomiarów w aucie dlatego wszelkie sugestie mile widziane.
Postanowiłem wrzucić opis postępu prac w moim samochodzie.
Początkowo miałem tylko wymienić tweetery... jednak fabryczny zestaw nie dawał się słuchać..
Szczerze mówiąc, chętnie oddałbym to komuś do zrobienia, ale po rozeznaniu rynku i cen w mojej okolicy (UK) postanowiłem podziałać sam.
CA nie przypadło mi do gustu, czego się spodziewałem

W skład zestawy wchodzi:
Radio: Kenwood DPX 305U - Kupione wcześniej, gdzie nie myślałem jeszcze o CarAudio i tak już zostało.
Głośniki: AMA BL160
Vifa NE25VTS-04 ( które polecił mi lklukasz)

Sub: Re Audio Re12D4 - 30 L CLOSED.
Wzmacniacze: Mam kilka :) Póki co jestem ograniczony do Alpine mrv-f407

Głośniki grają na aktywnej zwrotnicy z tego wzmacniacza i powiem że grają..... słabo..
Drzwi: Są spore bo to 3D. Maty SilentCoat. Poszło sporo bo kupiłem 40 sztuk i zostało mi tyle co na klapę bagażnika którą
pewnie za kilka lat zrobię

Sygnałówki: Phonocar i Sinuslive.
Plan był taki żeby było bez suba.. jednak musi być. Bas jest, tyle że nie tam gdzie jestem ja i w zasadzie najlepiej gra na tylnej kanapie.... Więc musiałem dokupić suba który jest w drodze. Poza tym powyżej 4000 RPM i tak nie wiele słychać

Przymierzam się do pomiarów bo przód ma być pasywnie. Jednak nigdy nie robiłem pomiarów w aucie dlatego wszelkie sugestie mile widziane.
Skomentuj