Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Monitory aktywne z pasywnych

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Oby nie tylko z Kodami te całe lato:) dla potomności Kody trzeba porównać, natomiast dobra zabawa ( mam nadzieję ) będzie już na dobrych przetwornikach. Nie mogę się już doczekać :)

Skomentuj

Zamieszczone przez irek Zobacz posta
      projekt aktywnych monitorow ma male szanse zainteresowac ludzi.
      Może warto spróbować, ja jestem bardzo zainteresowany.

Skomentuj

Zamieszczone przez yogilla Zobacz posta
        Może warto spróbować, ja jestem bardzo zainteresowany.
        Po dłuższej przerwie wracam do tematu. Jest praktycznie gotowy projekt Irka do ogarnięcia i na dniach coś wrzucę. Mam nadzieję, że Irek się nie rozmyślił :)
        Byłoby wcześniej ale sprawy rodzinne pochłonęły całą moją energię.
        W każdym razie powiem, że układ jest na tda7294 i ma sporo fajnych rozwiązań znanych z komercyjnych monitorów studyjnych.

Skomentuj

Chciałem tylko napisać że zestaw testowy już odbrałem od Irka :) jutro pierwsze odpalenie

Skomentuj

:) jutro pierwsze odpalenie

I jak wrażenia ?
            Last edited by yogilla; 05.06.2018, 12:26.

Skomentuj

Jakieś newsy w temacie?...

Skomentuj

Sorki. Trochę mało mam ostatnio czasu. Dużo problemów rodzinnych i do tego żona non stop wie jak wypełnić lukę w moim wolnym czasie...
                Na ten moment mam gotowy moduł, który sprawdziłem czy działa. Działa :)
                Podłączę na dniach to do Kody, żeby zacząć biegle posługiwać się w konfiguracji. Jak się uda to zamieszczę pomiary i będę ogarniał z Irkiem pewne modyfikacje do docelowego modelu. Chciałbym zrobić solidne monitory
                Obiecuję, że temat na pewno nie zgnije. I doprowadzę to do konca. Dla mnie to szalenie ważny temat.

Skomentuj

Czaruję...
                X