Zamieszczone przez Pogromca mitow
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Duży projekt do salonu 100m2
Collapse
X
-
Zamieszczone przez rhalf Zobacz postaO ile dobrze rozumiem, to w tym układzie słychać tylko 2 suby. Niemniej miejsca trochę zjedzą.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta4 suby 18 calowe w 100 metrach to juz przesada.
w 100 myślę, że potrzeba proporcjonalnie więcej ... większych :)
Generalnie mam taki zestaw jak dragon robi tylko w 16m i tradycyjną kopułką na wysokich .
Co ogranicza trochę możliwości nagłośnieniowe grilla :)
Skomentuj
-
Temat powoli się rusza,w październiku testy z BSW184 na basie w domu w stanie surowym, który trochę się zmienił od pierwszego widzenia - doszło kilka różnych "ustrojów" które zabierają powierzchnie i mogą robić małe problemy.
Charles wyżej wkleił kit na sb acoustic, chodzi mi po głowie też bardziej przyziemny zestaw na 2xWO24, MW16 i TW29 w wersji aktywnej, bo może się okazać że pierwsze założenia rozsadzą chatę :)
Skomentuj
-
Ok wracam do tematu.
Sprawa się mocno zmieniła/uprościła.
Nowe założenia. Z 100m2 do nagłośnienia zostało 50m2, wysokość bez zmian, akustyka tragiczna ale będziemy pracować nad tym. Imprezy będą ale takie bez większego szaleństwa, muzyka będzie grana ale na poziomie żeby można było gadać. Od czasu do czasu będzie chęć przygrzania ale też na sensownym poziomie głośności.
Po głowie chodzi mi użycie 2xWO24p na kolumne. Pytanie co do tego...
Skomentuj
Skomentuj