Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

3way Audax TW25A28 + Scan Speak M18 + 2xSB MW19

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wreszcie w projekcie coś się ruszy. Maestro (czytaj Luszti ) bierze je na warsztat i jest szansa, że wreszcie będą skończone.
    Na potrzeby zdjęcia kornik wstawił na chwilę Bliesmę T25B z innego mojego projektu. Docelowo będą tam pokazywane wcześniej filce i Audax TW025A28.
    Na fotce widać też poprawioną wersję moich nóżek.
    Last edited by jaro4444; 21.06.2021, 16:19.

Skomentuj

Ślicznotki :-) .

Skomentuj

Świat już widział na Facebuku...
        Last edited by piotr f.; 21.06.2021, 19:14.

Skomentuj

Kornik się chwalił i umieścił w swoim portfolio - widać jest dumny z dzieła .
          Ale dziś będzie coś jeszcze ciekawszego
          Last edited by jaro4444; 21.06.2021, 19:22.

Skomentuj

Po długich bojach projekt został zakończony i pojechał do kolegi, który stał się właścicielem kolumn. Dla mnie to była nietypowa akcja ponieważ ze względu na nieobecność w kraju nawet nie posłuchałem tych paczek. Tak naprawdę to projekt zakończył na moją prośbę Luszti i on ewentualnie coś więcej może powiedzieć o brzmieniu tych kolumn.
            Wiem tylko tyle, że właściciel jest wniebowzięty i nagle przeskoczył na inny poziom percepcji audio po tym jak posłuchał tego projektu.

Na końcu ostatnie dwa zdjęcia z realizacji - "słoneczko" wokół wysokotonówki zapewniające wyrównanie fazowe i ucieczkę od dyfrakcji oraz kolumny już w domu u mojego kolegi.
            Dla mnie teraz pozostanie ukończenie projektu na Seas L19 + Textreme 16 + Blesma T25B...

Last edited by jaro4444; 08.11.2021, 12:03.

Skomentuj

Czaruję...
            X