Hej, tak jak w temacie jest napisane, zaczynam budowę swojego pierwszego wzmacniacza którym jest iamp100.
Dlaczego i100 a nie i200 czy inne potwory
przede wszystkim koszta, budżet mam ograniczony. Wzmacniacz nie będzie dla mnie lecz dla kuzyna, płacze, że zrujnowałem go finansowo kolumnami, że dodatkowe nadgodziny musi robić w pracy
.
Wszystkie elementy kupiłem u Gavron04, gość jest bardzo pomocny i bardzo szybko odpowiadał na moje durne pytania.
Stacje jaką posiadam to chiński wynalazek Zhaoxin 936A 60W, do tego miernik o którym wstyd wspominać (kupie lepszy) no i oczywiście wiedza która w skali od 1 do 10 wynosi 4.
Mam nadzieję, że do czerwca pokarzę i100 w gotowej obudowie.
Temat ma na celu pokazać, że ktoś taki jak ja może coś zbudować, a pomyśleć , że kilka miesięcy temu pytałem się czy warto kolumny samemu robić
A więc do dzieła !!

Dlaczego i100 a nie i200 czy inne potwory

Wszystkie elementy kupiłem u Gavron04, gość jest bardzo pomocny i bardzo szybko odpowiadał na moje durne pytania.
Stacje jaką posiadam to chiński wynalazek Zhaoxin 936A 60W, do tego miernik o którym wstyd wspominać (kupie lepszy) no i oczywiście wiedza która w skali od 1 do 10 wynosi 4.
Mam nadzieję, że do czerwca pokarzę i100 w gotowej obudowie.
Temat ma na celu pokazać, że ktoś taki jak ja może coś zbudować, a pomyśleć , że kilka miesięcy temu pytałem się czy warto kolumny samemu robić

A więc do dzieła !!

Skomentuj