Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie w Trójmieście kupię sklejkę z opcją docięcia? Grubość 20-22mm z precyzyjną piłą?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdzie w Trójmieście kupię sklejkę z opcją docięcia? Grubość 20-22mm z precyzyjną piłą?

Cześć,

Poszukuję sprawdzonego miejsca w Trójmieście gdzie mogę kupić sklejkę 22mm, z opcją docięcia formatek według projektu. Dobrze żeby piła wielkoformatowa była dosyć precyzyjna oraz fajnie jeśli będę mógł wybrać konkretną płytę z ułożeniem słoi bo z tego co się orientuję, termin docinania to kilka dni i pracownicy tną z tego co mają. Byłem w Gdańskie Składy Drewna i tam piła ma rozrzut precyzji 3mm, co jest trochę absurdalne, dodatkowo nie bardzo można wybrać płytę bo mają dużo zamówień i nie będą odkładać na bok.
    Może ktoś ma sprawdzone miejsce gdzie mógłbym się udać, z akceptowalnymi cenami i gdzie będę mógł troszkę powybierać? Zakładam zakup raczej 2 arkuszy 125x250 bo nie zmieszczę inaczej.

Może już się uporałeś z problemem ale może jeszcze ktoś, kiedyś? - ja docinałem u nich na Przymorzu dość precyzyjnie, ale najlepiej dysponować frezarką i ten 1-2 mm z naddatku zdjąć, bo dokleić znacznie trudniej . W OBI i Leroy, Castorama też dotną ale materiał z zewnątrz za opłatą. Nie wiem jaka konstrukcja ale u mnie płyta tylna pasowała po zrobieniu całej obudowy i do tego bym odnosił problem z precyzyjnym docinaniem.

Skomentuj

Hmm w sumie raczej gdzie się nie pójdzie, to zapewne zechcą dociąć za opłatą, chyba że ma się kogoś znajomego

Last edited by Kruchan; 12.12.2023, 10:20.

Skomentuj

zbanuje go ktoś w końcu? wchodzi i syf robi tylko

Skomentuj

Czaruję...
        X