Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mikro podłogówki świerkowe Dayton ps95 + amt + sub Dayton rs 180

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mikro podłogówki świerkowe Dayton ps95 + amt + sub Dayton rs 180

Dzień dobry ,

Dawno mnie nie było , a za mną jeszcze nie wykończone kolumny z tego wątku https://diyaudio.pl/forum/praktyczni...-mb#post660098

Łatwiej mi chyba idzie zaczynanie kolejnych rzeczy , więc do dzieła ! XD

no dobra może Po kolei …

Będąc ostatnio jak co roku na avs , moje zamiłowanie do robienia rzezb wróciło , więc postanowiłem , że zanim przystąpię do robienia głównych kolumn , których głośniki już dawno leżą w szafce (reve 15 oraz scan 9700), zrobię cos do sypialni , ponieważ spędzam tam sporo czasu , wybór padł na małego szerokopasmowca ,który będzie pracował w 4
    litrowej obudowie

Dayton ps95 https://blackdotaudio.eu/dayton-audi...K6Q9QPXINrrQAu tyaKMjmW10L93tlAI6EQrPdoJoMdA9Cz
    Od
    Oraz https://pl.aliexpress.com/item/10050...is%21PLN%21232. 72%21204.79%21%21%2156.59%2149.80%21%40214104a7173 02672170424892d1387%2112000042850545615%21affd%21% 21%21&dp=Cj0KCQiAoae5BhCNARIsADVLzZcIkgcbc0KTs 28Y8__x_73ygN-Wu6POerjILIaACEU5y7qWpLGelkcaAlnREALw_wcB&gbra id=0AAAAADihhqXE85FlfLfmpEZsGBbq_5l_K&aff_fcid =80f90f5ba7a4418980cb3c46c31c89f3-1730837962363-06118&aff_fsk&aff_platform=api-new-product-query&sk&aff_trace_key=80f90f5ba7a4418980c b3c46c31c89f3-1730837962363-06118&terminal_id=400019844e21403a94e1f2d154ee e7fc&afSmartRedirect=y

, który będzie u samej góry wspomagany równie malutkim głośniczkiem amt,
    którego zakupiłem z Zap audio , ale można również poszukać go na aliexpress

,wisienka na torcie będzie Dayton Audio RS180S-8
    , który będzie odpowiadał za niskie częstotliwości ulokowany w subwooferze o pojemności 15 litrow z panelem aktywnym , którego finalnie jeszcze nie wybrałem , całość będzie zrobiona z deseczek świerkowych , które zostały po rozebraniu podłóg

Kilka poglądowych zdjęć i ruszamy w podróż … do zobaczenia :)

Ostatnio śledzę sobie trochę forum i widzę bardzo przygasło wszystko , kropla w morzu te moje posty , ale
    może kogoś wybudza

Deski nie są pierwszej jakości i niestety lubią odchodzić takie igiełki drobne z desek , co staram się maskowac
    kitem z pyłu i kleju …

Całość już wstępnie gotowa i spakowana do wysyłki , teraz czekam na zwrotkę i zobaczymy co tak budżetowy zestaw potrafi

Skomentuj

spoko wygląda. w zestawie z subkiem może całkiem ciekawie wyjść.

Skomentuj

Zamieszczone przez Cebanczyk Zobacz posta
        Ostatnio śledzę sobie trochę forum i widzę bardzo przygasło wszystko , kropla w morzu te moje posty , ale
        może kogoś wybudza

Deski nie są pierwszej jakości i niestety lubią odchodzić takie igiełki drobne z desek , co staram się maskowac
        kitem z pyłu i kleju …

Całość już wstępnie gotowa i spakowana do wysyłki , teraz czekam na zwrotkę i zobaczymy co tak budżetowy zestaw potrafi
        Ale lekkie odbicie po AVS widac ;] Działaj!

Skomentuj

przeprosiłeś się AMT?

Skomentuj

Ale lekkie odbicie po AVS widac ;] Działaj![/QUOTE]

Taak , jak co roku ,w podobnym okresie ,zawsze robię jakiś zestaw , nie bez powodu

slawek.xm przeprosiłeś się AMT?

Może nie tyle co przeprosiłem ,co chciałem spróbować całkiem czegoś nowego , stąd pomysł o szerokopasmowcu małym oraz jeszcze mniejszym amt, który zagra najwyższe pasmo i ożywi jeszcze całośc , mam nadzieje :P
            (no ale przede wszystkim to całkiem co innego jak dotychczas )

Na suba jeszcze chwilkę muszę zaczekać , bo deski są jakie są ,a chciałbym wszystko z kompletu mieć

Jak byłoby chętnych to może wrzucić na forum takie coś mikro do plumkania w sypialni .. do sparowania będzie to na 90% z https://www.q21.pl/wiim-amp-czarny.html

Fajnie ,że ktoś tu zajrzał ^^

Skomentuj

Zamieszczone przez Cebanczyk Zobacz posta
              Ale lekkie odbicie po AVS widac ;] Działaj!
              Taak , jak co roku ,w podobnym okresie ,zawsze robię jakiś zestaw , nie bez powodu

slawek.xm przeprosiłeś się AMT?

Może nie tyle co przeprosiłem ,co chciałem spróbować całkiem czegoś nowego , stąd pomysł o szerokopasmowcu małym oraz jeszcze mniejszym amt, który zagra najwyższe pasmo i ożywi jeszcze całośc , mam nadzieje :P
              (no ale przede wszystkim to całkiem co innego jak dotychczas )

Na suba jeszcze chwilkę muszę zaczekać , bo deski są jakie są ,a chciałbym wszystko z kompletu mieć

Jak byłoby chętnych to może wrzucić na forum takie coś mikro do plumkania w sypialni .. do sparowania będzie to na 90% z https://www.q21.pl/wiim-amp-czarny.html

Fajnie ,że ktoś tu zajrzał ^^
              [/QUOTE]

sorry , źle spojrzałem ....myślałem , że to zdjęcia Pogromcy mitów
              jeszcze raz przepraszam

Skomentuj

Czaruję...
              X