takero Jeszcze powiedz ze nie warto było ich kupic :>
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ARN-226-03/8 x2
Collapse
X
-
takero We wszystkim trzeba czuć umiar. Zawsze wszystkim doradzasz zeby dołożyć kasy i kupić coś lepszego. Nie twierdze ze nie ma w tym racji bo faktycznie 50 zł to nie dużo i skoro można kupić coś lepszego to dlaczego by nie, ale postaraj sie zrozumieć jedna rzecz, że nie każdy chce zawsze dokłądać. Nie miałem planów robic subwoofera do samochodu, ale ze natrafiłą sie okazja kupiłem te tesle(kupiłem je za połowe normalnej ceny). Bede miał wolny czas to zrobie sobie subwoofer bedzie to dla mnie przyjemność :). Nie robie go abym miał super jakość dźwięku w samochodzie i te dodatkowe 50 zł wole wydać na imprezie:). Także Ty jak i wszyscy postarajcie doradzać w takich granicach jakie określa osoba prosząca o porade. Ja wiem że macie dobre intencje ale mówienie aby ciągle do czegoś dokładać czasami jest po prostu bezcelowe. To tak jak byś jeździł 2 razy w roku na ryby i wystarczył Ci byle jaki kołowrotek a ja za wszelka cene chciał bym Cie namówic na shimano czy rapalle za 300 zł :).
Tak samo z tym wzmacniaczem najpierw odradziliście tamtego tadeusza + filtr za 50 zł twierdzac ze kupie cos lepszego a Paweł S. proponuje mi wzmacniacz za 150 zł. to o 200% różnicy w cenie. Chciaż jeżeli chodzi o wzmacniacz to faktycznie tadeusza sobie daruje i spróbuje zapolować na coś niedrogiego ale w miare normalnego.
Mam nadzieje że nikogo nie uraziłem, po prostu wyraziłem swoje zdanie (a dość długo obserwuje te forum).
I wracając do głośników to nie zgadzam sie z Toba takero ponieważ za 50 zł nie kupisz nic lepszego od 2xARN-226-03/8 x2.
Skomentuj
-
takero We wszystkim trzeba czuć umiar. Zawsze wszystkim doradzasz zeby dołożyć kasy i kupić coś lepszego. Nie twierdze ze nie ma w tym racji bo faktycznie 50 zł to nie dużo i skoro można kupić coś lepszego to dlaczego by nie, ale postaraj sie zrozumieć jedna rzecz, że nie każdy chce zawsze dokłądać. Nie miałem planów robic subwoofera do samochodu, ale ze natrafiłą sie okazja kupiłem te tesle(kupiłem je za połowe normalnej ceny). Bede miał wolny czas to zrobie sobie subwoofer bedzie to dla mnie przyjemność :) . Nie robie go abym miał super jakość dźwięku w samochodzie i te dodatkowe 50 zł wole wydać na imprezie:). Także Ty jak i wszyscy postarajcie doradzać w takich granicach jakie określa osoba prosząca o porade. Ja wiem że macie dobre intencje ale mówienie aby ciągle do czegoś dokładać czasami jest po prostu bezcelowe. To tak jak byś jeździł 2 razy w roku na ryby i wystarczył Ci byle jaki kołowrotek a ja za wszelka cene chciał bym Cie namówic na shimano czy rapalle za 300 zł :) .
Domyślam się żę najchętniej usłyszałbyś że kupiłeś najlepsze głośniki jakie tylko mogłeś , ale niestety tak nie jest.
Zamieszczone przez ZAPTak samo z tym wzmacniaczem najpierw odradziliście tamtego tadeusza + filtr za 50 zł twierdzac ze kupie cos lepszego a Paweł S. proponuje mi wzmacniacz za 150 zł. to o 200% różnicy w cenie. Chciaż jeżeli chodzi o wzmacniacz to faktycznie tadeusza sobie daruje i spróbuje zapolować na coś niedrogiego ale w miare normalnego.
Zamieszczone przez ZAPI wracając do głośników to nie zgadzam sie z Toba takero ponieważ za 50 zł nie kupisz nic lepszego od 2xARN-226-03/8 x2.
chwilka - taki arn kosztuje 30 parę w porywach do 40zł ,więc dwa kosztują jakieś 90zł z przesyłką , czy dodatkowe 50zł więcej to naprawdę aż tak dużo jak za 2 klasy lepszy głośnik ? :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ZAPTak samo z tym wzmacniaczem najpierw odradziliście tamtego tadeusza + filtr za 50 zł twierdzac ze kupie cos lepszego a Paweł S. proponuje mi wzmacniacz za 150 zł. to o 200% różnicy w cenie.
TDA kosztuje 50zl. BP 150zl. ale za to masz 4 kanaly a nie 1 i to sporo mocniesze - wiec wychodzi w raktyce sporo taniej :P
Skomentuj
-
takero widze chyba rozumiesz o co mi chodzi ale trzymasz się swoich racji :> i dobrze ja tez mam swoje zdanie i nie tańcze jak mi zagrają. Za wszelkie porady i zainteresowanie tematem oczywiście dziękuje :)
Paweł S Rozumiem ze pierwsze z brzegu i fakt lepiej statystycznie kalkuluje sie 4 kanałowiec nie tadek.
Tak jak mówiłem wczesniej z tadeusza rezygnuje bo faktycznie nie warto bedzie na pewno głośny i nic bardziej głosnego niż on na 12v nie znajdziemy. U mnie jednak głośność nie ma aż takiego znaczenia. Suba i tak zaczne robić gdzies dopiero za 2-3 miesiące, do tego czasu na pewno kupie jakis używany wzmacniacz.
szkoda ze [/b]Miki nadal nie odpisał jak z tym isobricem.
Skomentuj
Skomentuj