Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki głośnik 30cm do muzyki trance do domu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki głośnik 30cm do muzyki trance do domu

Otóż poszukuje głośnika 30cm do 300zl głównie do muzyki trance,house niekiedy do filmów.Mam na oku LANZARA MAX-12.Glośnik bedzie zasilany wzmacniaczem 350rms.Amplituner denon 1905

Re: Jaki głośnik 30cm do muzyki trance do domu

Zamieszczone przez OZI
    Mam na oku LANZARA MAX-12.
    To jest głośnik do car audio

Skomentuj

poszukaj mivoca XAW 310. jak masz miejsce na 50-60 litrow to polecam tez DLSa W312B ktorego sprzedaje (zobacz allegro)
      teraz niemysle wiec duzo typow niepodam ale zobacz oferte beymy - np POWER 12 jest goraco polecany

Skomentuj

Jeżeli ma być do łupanki i do filmów, kup stx'a gdyż wiecej nie potrzeba do takich zastosowań.

Skomentuj

Rozumiem ze ten głośnik jest do car audio.Mivoca nie ma na allegro,natomiast dls jest za slaby a beyamy 12 nie dostane chyba do 300zl.Poradźcie jeżeli miałby wybierać miedzy Lanzarem 12 a PIONEER TS-W307 D4 to który.

Skomentuj

Zamieszczone przez OZI
            Poradźcie jeżeli miałby wybierać miedzy Lanzarem 12 a PIONEER TS-W307 D4 to który.
            żaden.
            OZI, takim tokiem myślenia to lepiej kup taki głośnik który bardziej Ci się wizualnie podoba...

Skomentuj

Nie rozumiem tego.. zawsze wydawało mi sie ze techniawka wymaga szybkiego glosnika a nie jakiegos kiepawego zamulacza przeznaczonego dla naiwnych dresków ktorzy kupuja glosniki ze wzgledu na to jak wygladaja :/

Skomentuj

Oczywiście że Lanzar - bije Pioneera na głowę, ale ja tam wolał bym poszperać w głośnikach do domu no chyba, że przeprowadzasz się do auta.

"Takero Lanzar 12 MAX nie jest wcale taka zła oczywiście do auta"

Skomentuj

Zamieszczone przez OZI
                  Mivoca nie ma na allegro
                  a czy tylko allegro istnieje?
                  Zamieszczone przez OZI
                  natomiast dls jest za slaby
                  do czego? ze ma "zaledwie" 150W to wcale nie jego wada...
                  Zamieszczone przez OZI
                  a beyamy 12 nie dostane chyba do 300zl
                  jakbys sie postaral...
                  pomysly mi sie juz skonczyly bo i tak sam wiesz co "lepsze"

Skomentuj

Nie zwracam uwagi na wygląd.Zwróciłem uwagę na Lanzara 12 ponieważ gdzieś w zagranicznych testach był wyborem redaktorów,a Pionner fajnie gra w aucie nie jest szybki ale ale daje rade.No właśnie do niedługo kupuje auto więc na pewno tam też będę chciał żeby pograł.

Skomentuj

Zamieszczone przez OZI
                      Zwróciłem uwagę na Lanzara 12 ponieważ gdzieś w zagranicznych testach był wyborem redaktorów
                      chyba jednak nie ... Nie wiem co to mogły być za testy...

Skomentuj

Czaruję...
                      X