Witam, zastanawiam sie nad kupnem/zrobieniem subwoofera. Mam wzmacniacz technics SU-V500 i do tego 2 kolumny Diora Polaris 200. Jak słucham rocka, metalu, itp to jest git, ale problem w tym ze ja najczesciej słucham rapu i bas z tych kolumn jest taki troche jakby "płytki" dlatego zastanawiam sie nad subwooferem, takim ktory mogłbym podpiać jako speakers B. Powiedzcie mi prosze czy subwoofer by poprawił dźwiek, czy do takiego wzmacniacza (opinie na innych forach nie bardzo mu schlebiaja) da rade podpiac wogule jakis subwoofer?
I teraz drugie pytanie: obczaiłem w internecie ze mozna sobie samemu zrobić suba i bardzo mi sie ten pomysł spodobał, ale nie wiem jaki kupić głośnik i czy cos do tego głośnika jeszcze (chodzi o elektronike). nie chce wydawać duzo kasy. da sie kupić jakiś głośnik za 100 zł?
Dodam ze nie jestem zadnym audiofilem, nie słucham zbyt głośno, i chciałbym uzyskać taki miekki basik. czy to wogule jest mozliwe przy moich warunkach?
I teraz drugie pytanie: obczaiłem w internecie ze mozna sobie samemu zrobić suba i bardzo mi sie ten pomysł spodobał, ale nie wiem jaki kupić głośnik i czy cos do tego głośnika jeszcze (chodzi o elektronike). nie chce wydawać duzo kasy. da sie kupić jakiś głośnik za 100 zł?
Dodam ze nie jestem zadnym audiofilem, nie słucham zbyt głośno, i chciałbym uzyskać taki miekki basik. czy to wogule jest mozliwe przy moich warunkach?
Skomentuj