Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

BLAUPUNKT VELOCITY vrs 15 opinie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

BLAUPUNKT VELOCITY vrs 15 opinie

Poszukuje informacji,opinii na temat tego głosnika

Posiadam identyczny i uważam iż gra wspaniale.Zasilam go wzmakiem blaupunkta GTA 480(2 kanały na mostku) i jest spoko.

Skomentuj

Zamieszczone przez EbooXTG
      Posiadam identyczny i uważam iż gra wspaniale
      a z czym mozesz go porownac? tak zebysmy wiedzieli jak traktowac twoja wypowiedz ;]

Skomentuj

Z dwoma skrzynkami GTB1200 800W.Miażdzył je ten velek :mrgreen: :mrgreen: !!!JBL GTO 1202D też tak mi się zdaje gorzej wypadł od niego(miałem wrażenie że tylko tłoczył powietrze).Skrzynie do tego JBL "zbiłem" zgodnie z zaleceniami aby nie było.

Skomentuj

:lol: no to kup sobie wkoncu pozadny glosnik to wywalisz tego BP na smietnik :lol:

Skomentuj

Pawle S a słyszałeś wogóle tego VRSa?

Skomentuj

15" nie. z regoly juz od jakiegos czasu omijam sprzet tej klasy - wole kupic STXa ;]
              niemysl sobie ze pisze tak tylko bo pisze. przeciez tez od czegos zaczynalem i mialem spore doswiadczenie z takimi glosnikami. na poczatku tez podobaly mi sie alphardy... az do czasu kiedy nie posluchalem czegos lepszego :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                niemysl sobie ze pisze tak tylko bo pisze
                Nawet tak nie myśle. ale nie słyszałeś jak gra i już chcesz wyżucac.Powiedz gdzie to go wezme :wink: Po alpierdach to tylko koszmarów sennych się nabawiłem o zapachu pieczonej cewki nie wspominając :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez EbooXTG
                  ale nie słyszałeś jak gra i już chcesz wyżucac.Powiedz gdzie to go wezme
                  nawet takiego sprzetu juz nie tykam :lol:
                  czasami zdaza sie dorwac cos taniego (zebys czasem nie pomyslal ze dobre=drogie) ale obecnie sa one trudno osiagalne :|
                  chetnie bym kupil kilka mivocow, revelandow i ravemasterow... :/

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                    chetnie bym kupil kilka mivocow, revelandow i ravemasterow... :/
                    Serio czy w przenośni? bo może udało by się jednak zamówienie zrobić z niemiec?

Skomentuj

powaznie - ale np kwadraciaka juz nie maja :| a za XAW niebede placil tyle ile sobie wolaja :lol:

Skomentuj

To co polecicie zamiast tego "słabego badziewnego velocity"?oczywiście 15 cali moc mnjej więcej jak vrs czyli 500W(rms 8 ohm) i spl ok93dB 1W/m? Tonsil raczej odpada w przedbiegach o chińczykach nie wspominając.Czekam

Skomentuj

jak masz kase to beyma POWER 15 a jak mniej to moze uda sie jeszcze wyrwac gdzies BSW II 15"

Skomentuj

Czaruję...
                          X