Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z Kolumnami

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czyli trzeba by było wymienić wszystko w tych głośnikach ? A ile to może kosztować ?

Skomentuj

Wszystko czyli najlepiej cały głośnik. Poszukaj najlepiej takich samych głośników (oryginały, żadne zamienniki!).

Skomentuj

To moglibyście pomóc mi coś wybrać na głośniku mam takie oznaczenia : GDN 20/50 i 50 W

Skomentuj

nieoplaca sie. zregeneruj te glosniki co masz a jak nadal niedzialaja najlepiej to wywal je i kup cos normalnego

Skomentuj

Zamieszczone przez LoGaN9917
            To nie wzmacniacz. Jak podłączyłem głośniki od wierzy to normalnie działają.
            skoro po podłączeniu do innego wzmacniacza głośniki grają względnie normalnie to chyba logicznym wyjaśnieniem tego stanu rzeczy jest to że usterka dotyczy właśnie wzmacniacza ?!

Zamieszczone przez Pawel S.
            nieoplaca sie. zregeneruj te glosniki co masz a jak nadal niedzialaja najlepiej to wywal je i kup cos normalnego
            albo to co masz na allegro wystaw, najlepiej razem ze wzmakiem...

Skomentuj

Chyba źle zrozumiałeś Takero :wink:

Skomentuj

Moglibyście mi napisać jeszcze jakie głośniki pasowały by do mojej kolumny ?

Skomentuj

Najlepiej byłoby poszukac właśnie tego GDNa :wink:

[ Dodano: 2008-06-10, 15:47 ]
                  ew cos o podobnych parametrach

Skomentuj

identyko oryginaly albo nic ;]

Skomentuj

Na allegro nie mogę znaleźć takich samych tj GDN 20/50 a zamienniki nie wiem które wybrać więc proszę o jakieś linki

Skomentuj

nie ma czegoś takiego jak zamiennik głośnika, a te z allegro to tylko podróbki które pasują wymiarami do tego głośnika którego szukasz

Skomentuj

Jak zwał tak zwał mniejsza oto. Faktem jest że nie wiem jaką podróbkę kupić i dlatego proszę o to żeby ktoś podał mi link z głośnikiem który będzie pasował do mojej kolumny

Skomentuj

LoGaN9917, oddaj do regeneracji. tylko takiej do prof. girmy na orginalnych elementach. wyjdzie taniej i blizej orginalu...

Skomentuj

A gdzie w białym zajmują się tym ? I ile to może kosztować?

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                                tylko takiej do prof. girmy na orginalnych elementach
                                chyba chodzi o wyslanie do tonsila...

jak chcesz oszczedzic to chetnie bym pomogl... ale czasu brak :???:

Skomentuj

Czaruję...
                                X