Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

subwoofer 2x30cm

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To gdzie ty kupujesz części? Czyżby "przydawała się" znajomość z irkiem? :)

Skomentuj

bez przesady, takich pierdół od Irka nie biorę :)
      nie potrzeba znajomości - obudowa 3zł, rezy to 1zł za komplet, przełączniki 2zł za komplet, gniazd i wtyczek nie potrzebuję bo kable zintegrowane - przylutowane na stałe co przy okazji eliminuję rezystancję złącz itd.

Ale w nastepnej wersji systemu nie będzie już żadnych złącz definitywnie - system pomiarowy będzie z dźwiękówką zintegrowany :)

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
        Pawel S., Ty w ogóle jesteś mistrzem w oszczędzaniu
        ja? a kto mial czesci z odzysku? ja przynajmniej mialem nowki :P poza rezystorem 8,2ohm

Skomentuj

mam jeszcze jedno pytanie co mam zrobic bo mam pokuj 50m2 i 2 kolumny stereo i tego suba co zrobilem . sciany pokoju to regipsy wiec wszystko trzesczy jak dam glosniej obrazki itp co mam zrobic jest jakis sposub zeby tak nie trzeszczalo ?? cicho sluchac nie mam zamiaru

Skomentuj

Zamieszczone przez franek
            sciany pokoju to regipsy wiec wszystko trzesczy jak dam glosniej obrazki itp co mam zrobic jest jakis sposub zeby tak nie trzeszczalo ??
            Postawić nowe, mocniejsze ściany i zdjąć obrazki :grin:

Skomentuj

po zdjeciu obrazkow jest lepiej lecz te stelarze co sie do nich regipsy przykreca trzeszcza terz a ich raczej nie wyciagne :razz:

Skomentuj

maty bitumiczne :lol:

Skomentuj

Czaruję...
                X