Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Unitra WS 440

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Unitra WS 440

Mam problem z tym wzmacniacze jak w tytule mianowicie bardzo buczy przy 20W niema nic ale już przy 40W subwoofer mało nie wyskoczy ze skrzyni i nic tylko ciągle buczenie słychać
    Mam podłączony korektor ale czy z korektorem czy bez nierobi różnicy może być to winna np. karty muzycznej czy raczej wzmacniacza :?:

Co to za subwoofer?
    A tak w ogóle to ten wmak nie nadaje się do napędzania subwoofera.

Skomentuj

Heh wiem dobrze o tym ale na razie nie mam kasy na wzmacniacz do subwoofera a jest podłączony przez zwrotnice ale to czy subwoofer czy kolumny to idzie taki ciągły bass
      A sub jest zrobiony na Mivocu

Skomentuj

Odłącz korektor, ustaw bas na 0 i wtedy zobacz jak gra. Na moje oko to wzmak bardzo szybko wpada w przester, po prostu jest za słaby.

Skomentuj

Ale wzmacniacz działał cały czas wczoraj przyjechałem z wakacji i zaczęło sie to dziać :neutral: ale podłączałem wieże i gra normalnie o co kaman ?

Skomentuj

Wieża gra normalnie, czy unitra? Piszesz bardzo nie jasno.

Skomentuj

Podłączam wieże pod wzmacniacz i gra normalnie ale jak podłącze pod pc to zaczyna buczeć

Skomentuj

No to masz odpowiedź - karta padła. Chyba, że coś źle podłączasz.

Skomentuj

Zamieszczone przez macqv
                  przy 20W niema nic ale już przy 40W subwoofer mało nie wyskoczy ze skrzyni i nic tylko ciągle buczenie słychać
                  nic dziwnego skoro na przesterze jedziesz. jak niby chcesz wyciagnac z niego 40W skoro on ma 35W :lol:
                  Zamieszczone przez bart210
                  A tak w ogóle to ten wmak nie nadaje się do napędzania subwoofera
                  nadaje, nadaje - nadaje sie idealnie do napedzenia tesli ARN 200-09 :P
                  Zamieszczone przez macqv
                  Podłączam wieże pod wzmacniacz i gra normalnie ale jak podłącze pod pc to zaczyna buczeć
                  przesterowany sygnal z kompa - zobacz korektory w winampie i inny podobnych
                  jaka to karta?

Skomentuj

Czaruję...
                  X