Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Podróba??? :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak ktoś chce mieć na 100% orginała to niech kupuje GTC za 90 zł . Cała reszta co jest do kupienia to są jakieś "lewe" głosniki , serwisówki , może odrzuty nie trzymajace parametrów , jakieś wyniesione z fabryki lub coś podobnego.
    Tonsil robi duży bład nie sprzedajac normalnie tych głosników. Ustaliłby cene na powiedzmy 70 zł i miałby zbyt ,ze hej. Troche taniej od GTC ale przecież na naszym rynku GTC prawie w ogóle się nie widuje.

Skomentuj

Wiele nazw podobnych do tonsila ma STX.

Skomentuj

moje zdanie co do pochodzenia tanich glosnikow tonsila jest podobne do zdania Yoshiego:) nie kupuje tych glosnikow z allegro ani inaczej, jak juz powtarzalem kupie tylko glosnik posidajacy katre gwarancyjna i pudelko a nie bede sie "zachwycal" jakas sciema albo odrzutem produkcyjnym

p.s. jestem ciekaw ile z tych "lewych" gra na poziomie tanich gwizdkow alfreda/stx'a a ich posiadacze delektuja sie krystalicznym dzwiekiem

p.s.2. czy moze ktos z szanownych forumowiczow mierzyl te tanie - "lewe" gwizdki tonsila? bo slyszalem dziwna plotke ze czasem trudno dobrac je do pary, ciekawe czemu

pozdro

Skomentuj

to to co mówił yoshi odrzuty które nie trzymają parametrów, ale i tak graja o niebo lepiej niz STX'y i Alfredy..... co prawda z audaxami i peerlesami niema co ich porównywać ale i tak są leprze od ARV'ek które są w porównywalnej cenie

Skomentuj

ja tam kupuje na allegro i jeszcze sie nie zawiodlem... a ze np glosnik ma fs 34 zamiast 32hz to i tak nie uslysze ;]
            pozdro

Skomentuj

Prawda jest taka ,ze nawet orginalne GTC nie trzymaja parametrów ,znajomy mierzył. Nie łudźmy się ,że jak sie kupi orginalnego tonsila to będzie o niebo lepiej .

Skomentuj

hehe ano i racja tylko zeby w tych odpadach za duzych roznic nie bylo :> ale ogolnie mam 2 16tki, 4 gdwk 11/100, 2 gdwk 8/50, 8arn 150, 2 arn312, cw1002c, 1202c z allegro aktualnie w domu i jakos na nic nie moge narzekac ;]
                pozdrawiam

Skomentuj

wątpie czy najtansza vifa albo scan trzyma parametry

Skomentuj

Obawiam się ,ze tak :)

Skomentuj

A kupował ktoś 11/100 w www.audiosklep.com.pl?

Skomentuj

Takze chcialem je kupic bo wczesniej kupowalem za 67zl......
                        ...Po wymianie na orginalne na tej samej zwrotnicy glosniki zagaly normalnie.
                        Kupowalem tam wlasnie za 67zl tylko nie chcialem reklamowac. Graja na zwrotnicy Yoshiego (najlepiej wlasnie sprawdzic na tej zwrotnicy bo podrobka nie radzi sobie z niskimi czestotliwosciami) i nie slychac znieksztalcen. Graja OK, maja ferrofluid. Polecam bo maja wiecej fajnych rzeczy.

Skomentuj

Zamieszczone przez maciekr
                          A kupował ktoś 11/100 w www.audiosklep.com.pl?
                          Wam tez nie dziala wiekszosc linkow na tej stronie?

Skomentuj

a ja tam bym sie poswiecil i kupil prosto z tonsila .. czy nie bylo by najlatwiej... jest pewnosc ze oryginalne.. a co do tych GDWK 11/100 to mi cos nie pasuje.. ja osobiscie bym nie kupil z tej aukcji. i jescze jedno.. po piersze.. w aukcji nigdzie nie jest napisane ze to TONSIl (przynajmniej ja nie widze) a po drugie sprzedajacy pisze

"POSIADAMY PRAWIE WSZYSTKIE PRODUKTY FIRMY ALPHARD
                            POSIADAMY PRAWIE WSZYSTKIE PRODUKTY FIRMY GMS"

i to tez daje duzo do myslenia

Skomentuj

Czaruję...
                            X