Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pomoc w wyborze wofera do suba

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pomoc w wyborze wofera do suba

witam...

chce w niedalekim czasie zmajstrować jakiegoś dobrego aktywnego suba....
    Myślałem o stajni perlessa (XXLS) lecz nie jestem pewny....

max ile będę mógł wydać... to jakieś 1000PLN
    wydaje mi sie ze za ta cenę uda mi sie coś zbudować... co będzie służyło na te kilka latek :wink: doda równiez... ze mój kopoik ma raptem 10m2 :(

oczekuje niskich rejestrów :twisted: :twisted: :twisted:
    subik będzie grał w kinie... jak i w muzyce....

no to PANOWIE co polecacie w tej cenie...

a teraz czas do pracy iść.... Miłego dnia.

Zamieszczone przez Filipek
    subik będzie grał w kinie... jak i w muzyce....
    to XXLS odpada.

W 10m2 spokojnie wystarczy Ci MDS08 zasilany panelem irka. Zamkniesz sie w 600zł :P

Skomentuj

Michał K., a ten MDS08 to jakim brzmieniem sie charakteryzuje... mozesz mi coś o nim powiedzieć ?

Skomentuj

no to masz dylemat
        MDS jest szybki i znakomicie sie sprawdzi w muzyce
        ale za to w kinie bedzie zdecydowanie za szybki i bedzie brakowalo ci basu :/
        z drugiej strony masz mega zamulacza - XXLSa ktory w kinie jest znakomity ale za to w muzyce kompletnie odpada. no chyba ze sluchasz "czarnych rytmow" :P

kompromisem bylby tu mivoc XAW ale niesa juz osiagalne :???:

Skomentuj

no to zescie mnie zakrecili ^^ wczoraj patrzyłem sobie SLSy 10 wydają mi sie fajne... przyjemnie... tak w 50L :grin:

Skomentuj

SLS bylby tu kompromisem. nie drogi, dosc szybki i wystarczajaco wolny zeby zagral w kinie. ale czy az w 50 litrach? :???:

Skomentuj

Pawełku... te 50l to na przykład dałem jaki litraz proponujesz.... jaki wzmak by go ładnie wysterował... (zamówiłbym go od naszego speca Irka) tylko ile W :wink: chce niskie częstotliwości

Skomentuj

niewiem ile bo niemialem SLS10 - poszukaj opini innych co go mieli
                napisz do irka a napewno cos znajdzie. SUB300 dostarczy mu 180W ale moze irek znajdzie cos typowo do 8ohm

Skomentuj

Czaruję...
                X