Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc przy projektowaniu podłogówek

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pomoc przy projektowaniu podłogówek

Witam tak jak w temacie. Ten sam temat założyłem na elektrodzie i powiem poraz pierwszy sie trochę na niej zawiodłem, zawsze jak coś potrzebowałem to było dobrze i sam też nie odmawiałem pomocy innym no ale teraz zainteresowanie moim problemem jest małe więc prosił bym was o pomoc w budowie podłogówek kto wie może wy i elektrodowicze będą mieli różne zdania na mój projekt, a ja wybiorę lepszy

tu daję link do elki bo nie che mi sie teraz tego przepisywać a pozatym trochę jest postów
    http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...210&highlight=

Już na elektrodzie napisałem że nie ma do tych głośników zwrotnicy. A bez odpowiedniej nie wyjdzie Ci nic szczególnego. A jak nie masz warunków żeby zaprojektować jej, to lepiej robić coś sprawdzonego. Ale z tego co wiem to już masz te głośniki...

Skomentuj

no właśnie ma już te głośniki i z tego co wiem to były pne dosyć popularne w starszych konstrukcjach tonsila więc może dało by coś ze schematów tych starych zwrotnic coś zdziałać??

[ Dodano: 2008-08-07, 12:21 ]
      widzę że nikt się nie kwapi do odpowiedzi, ale jeżeli by komuś się z łaski zachciało kilka razy kliknać w klawiature yto niech chociaż napisze jaki jest dobry litraż do gdn20/40 20/60 20/80 w obudowie zamkniętej i tyle nic od was nie będe już wymagał

Skomentuj

Czaruję...
      X