WITAM!
Tydzien temu stalem sie posiadaczem dwóch kolumn reloop rsp 15
Zgory mowie ze wiem co to za sprzet i wiem ze nei jest to sprzet z najwyzszej pulki.
Wiec tak moje pytanei polega na tym ze planuje poleprzyc ich brzmienie.
Pytanei o pomoc kieruje do was gdyz wy sie na tym lepiej znacie a ja potzebuje porady fachowcow a wiem ze tu tacy sa:P
1. Czy moge je dodatkow dotlumic czy cso w tym stylu zeby poprawic ich brzminie. Orginalnei wytlumione sa wata i to bardzo delikatnei w okolicach glosnika niskotonowego. Zdziwilo mnei ze wata jest tez blisko bass reflex a co mi jest wiadomo nei powinno jej tam byc.
2. Czym wytlumic i w jakich miejscach.?
3. Czy zmiana elementow na zwrotnicy pomoze cos w uzyskaniu leprzej jakosci dzwieku i przytym nie strace mocy?
4. czy zmiana dlugosci kanalu bass reflex pomoze w czyms.
Prosze o rade:)
serdezcnei pozdrawiam.
beny2706
Tydzien temu stalem sie posiadaczem dwóch kolumn reloop rsp 15
Zgory mowie ze wiem co to za sprzet i wiem ze nei jest to sprzet z najwyzszej pulki.
Wiec tak moje pytanei polega na tym ze planuje poleprzyc ich brzmienie.
Pytanei o pomoc kieruje do was gdyz wy sie na tym lepiej znacie a ja potzebuje porady fachowcow a wiem ze tu tacy sa:P
1. Czy moge je dodatkow dotlumic czy cso w tym stylu zeby poprawic ich brzminie. Orginalnei wytlumione sa wata i to bardzo delikatnei w okolicach glosnika niskotonowego. Zdziwilo mnei ze wata jest tez blisko bass reflex a co mi jest wiadomo nei powinno jej tam byc.
2. Czym wytlumic i w jakich miejscach.?
3. Czy zmiana elementow na zwrotnicy pomoze cos w uzyskaniu leprzej jakosci dzwieku i przytym nie strace mocy?
4. czy zmiana dlugosci kanalu bass reflex pomoze w czyms.
Prosze o rade:)
serdezcnei pozdrawiam.
beny2706
Skomentuj