Symuluje te przetworniki i juz sam nie wiem jak sie do tego zabrac
... pokoj to 8m2, naped niewazny jak juz kiedys wspominalem w temacie o moich monitorach ma byc zejscie jakto do kina oraz czarnej muzy. Dynamika mile widziana ale tu chyba trzeba isc na kompromis - nic uniwersalnego nie ma hehe.
Ponizej wykresy (przyprawiaja mnie o bol glowy po "kinowe" SLSy wcale tak rozowo sie nie symuluja hehe : P):
[code]bialy - moje monitorki na akx15
rozowy - mds08 br 21L@29Hz
szary - sls10 closed 50
szary ciemny - sls10 br 50L@35Hz
czerwony - sls8 closed 40L
zółty - sls8 br 40L@31Hz[/code]

Niech mnie ktos zdrowo kopnie w glowe bo juz sam nie wiem co z tym fantem zrobic (stx27-150 ma lepsze zejscie od nich wszystkich
..)
Z tego co wyczytalem to polecane zestawienie to SLSy w closed... tyle ze dla mnie sub do kina z f6 przy 40Hz to porazka
SLS10 wypada gorzej od mds08 w kazdym tego slowa znaczeniu (wyjatek to to ze mds08 moze zabraknac mocy ale nie w 8m2)..
SLS8 nawet nawet w br ale ludzie sie wypowiadaja zeby go w closed pakowac a tam to padaka
ja nie wiem czy do malego pokoju nie da sie zrobic subka ktory nisko zejdzie w miare kulturalnie
?

Ponizej wykresy (przyprawiaja mnie o bol glowy po "kinowe" SLSy wcale tak rozowo sie nie symuluja hehe : P):
[code]bialy - moje monitorki na akx15
rozowy - mds08 br 21L@29Hz
szary - sls10 closed 50
szary ciemny - sls10 br 50L@35Hz
czerwony - sls8 closed 40L
zółty - sls8 br 40L@31Hz[/code]

Niech mnie ktos zdrowo kopnie w glowe bo juz sam nie wiem co z tym fantem zrobic (stx27-150 ma lepsze zejscie od nich wszystkich

Z tego co wyczytalem to polecane zestawienie to SLSy w closed... tyle ze dla mnie sub do kina z f6 przy 40Hz to porazka

SLS10 wypada gorzej od mds08 w kazdym tego slowa znaczeniu (wyjatek to to ze mds08 moze zabraknac mocy ale nie w 8m2)..
SLS8 nawet nawet w br ale ludzie sie wypowiadaja zeby go w closed pakowac a tam to padaka

Skomentuj