Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Monitory na m18wh i mdt-29

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Prawda, tylko czasem wkręty ułatwiają ustawienie sobie płyt względem siebie. Można przykręcić chociaż ze 2-3 czy na składanie żeby nie używać ścisków co czasem jest kłopotliwe i ciężko ścisnąć wszystkie ścianki za jednym zamachem, a przy pomocy wkrętów bez problemu. Jeśli robisz skrzynki z mdf koniecznie nawierć otworki długości wkręta i dobrze też jest rozwiercić otworek na łepek (jeśli nie ponawiercasz dziur na wkręty to 90% możesz być pewny że Ci zacznie pękać MDF).

Skomentuj

Material to wiorowka, a co do wkretow to masz racje nonameplum. Sciskow nie mam takze trzeba bedzie poradzic sobie z wkretami. Pozostaje dopisac sie do zamowienia z AC i wybrac jakis latwy w polozeniu fornir. Co proponujecie dla poczatkujacego? Interesuja mnie raczej ciemne kolory..

Skomentuj

Zamieszczone przez chico
        Sciskow nie mam takze trzeba bedzie poradzic sobie z wkretami.
        Jesli ma sie troche cierpliwosci to i bez sciskow i bez wkretow mozna sie obyc. Wystarczy dobrze złozyc co trzeba przylozyc czyms zeby sie trzymalo i przy odrobinie dokladnosci mozna zlozyc idealnie bez zadnego wiercenia :)

Skomentuj

chico jeżeli będziesz brał głośniki z ac to musisz zrobic większy otwór na wysokotonówkę, bo słyszałem, że zamiast mdt-29 jest teraz CAT298, który ma większy bodajże o 1cm front, a reszta jest taka sama, dla pewności sprawdz :wink:
          No chyba, że nie masz zamiaru robic frezów :razz:

Skomentuj

104mm ma nowy "mdt-29"

Skomentuj

dokladnie, MDT-29 niejest już produkowany, zastąpił go CAT298, nie różni się on niczym od tego pierwszego poza rozmiarami frontu....

Skomentuj

A otwory montazowe na jakiej srednicy sie znajduja? A parametrami ten nowy CAT298 sie nie rozni z tego co czytam?

Skomentuj

Zamieszczone przez chico
                  A parametrami ten nowy CAT298 sie nie rozni z tego co czytam?
                  jak pisali koledzy wyzej tylko front zmienili ;]
                  Zamieszczone przez n_omyzs
                  chico napisał/a
                  Sciskow nie mam takze trzeba bedzie poradzic sobie z wkretami.

Jesli ma sie troche cierpliwosci to i bez sciskow i bez wkretow mozna sie obyc. Wystarczy dobrze złozyc co trzeba przylozyc czyms zeby sie trzymalo i przy odrobinie dokladnosci mozna zlozyc idealnie bez zadnego wiercenia
                  pod warunkiem ze plyty sa proste. jak sa dluzsze scianki to plyty potrafia sie wygiac w skladzie jak sa zle przechowywane

Skomentuj

Te plyty sa proste. To boki starej szafy i poleczki z niej na ktorych nie lezalo nic ciezkiego poza ubraniami :)

Skomentuj

laminowane? :/ jak tak to lepiej daj pare wkretow :/

Skomentuj

Czaruję...
                      X