Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy można z tego zrobić...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy można z tego zrobić...

Jak w temacie przeznaczenie subwoofer pokój ok 25 m kw. raczej filmy,sporadycznie muzyka.
    http://allegro.pl/item446140059_drb_...gwarancja.html Jak nie to może jakiś zamiennik,konstrukcja bardzo budżetowa(pasywny).

Zamieszczone przez majkipe
    ak nie to może jakiś zamiennik,konstrukcja bardzo budżetowa(pasywny).
    to może powiedz ile możesz przeznaczyć na głosnik

Skomentuj

niewiem nic o tym glosniku ale jakos mnie nie przekonuje :/

Skomentuj

no nie wytrzymam... pewnie program sam tyle podal?;> normalka i niechce mi sie tego znowu tlumaczyc ;]Poprzedni mój post,teraz jest tak winisd obudowa około 66 l. strojona na 35Hz b-r 80 mm dł.około 12.5 cm jak to może zagrać?

Skomentuj

ten głosnik? pewnie hooyowo ;p, jakbym niemial kasy to bym chociaz starał sie dolozyc do stx'a czy cos niz kupowac takie smieci na allegro

Skomentuj

no dobra jaki stx do bardzo budgetowej konstrukcji,na stronie tonsila jest link do dexona
            http://www.dexon.pl/

Skomentuj

no dobra jaki stx do bardzo budgetowej konstrukcji,na stronie tonsila jest link do dexona
              Co to ma do rzeczy :P... ? STX sie rozwija, Tonsil coraz bardziej schodzi na psy i zapada sie.. jest wiele ciekawych przetwornikow STX'a mysle ze o wiele wiecej niz ciekawych Tonsili...

Skomentuj

jest wiele ciekawych przetwornikow STX'a mysle ze o wiele wiecej niz ciekawych Tonsili...
                Co przez to rozumiesz,może rozwiniesz swoją myśl,na przykład jaki oczywiście w granicach rozsądku,$ do $ może coś się da wyskubać?

Skomentuj

Ale jakie konkretnie zastosowanie? Jak w temacie? To tez zalezy jak duza krowe mozesz w pokoju pomiescic i jaki masz wzmacniacz? No i ile tego $$ jest?

Skomentuj

W przeliczeniu na $ to gdzieś ze 30 może będzie http://www.nbp.pl/Kursy/Kursya.html.Przepraszam taki żart,trochę powiało chłodem,koło stówki(100 PLN) na sam głośnik.Resztę mam czyli dechy i fornir mam. A tak a propos tani fornir,może nie za duży wybór ale zawsze coś http://www.veneer.pl/main.php?fid=62&pg=2

Skomentuj

Zamieszczone przez n_omyzs
                      To tez zalezy jak duza krowe mozesz w pokoju pomiescic i jaki masz wzmacniacz?

Skomentuj

Upss dopisywałem,na subka ok. 100W,przepraszam muszę iść na halę jestem w pracy wracam za 15 min.

Skomentuj

Prawdopodobnie dobrym wyborem bedzie GDN-27-450-4-SC za 114zł mozna by wrzucic cos wiekszego ale przy 100W i ograniczonym budrzecie nie wiem czy jest sens

Skomentuj

A krowa jak z reklamy " dajemy autografy..." czyli sporo miejsca...

[ Dodano: 2008-10-07, 19:28 ]
                            Zamieszczone przez n_omyzs
                            Prawdopodobnie dobrym wyborem bedzie GDN-27-450-4-SC za 114zł mozna by wrzucic cos wiekszego ale przy 100W i ograniczonym budrzecie nie wiem czy jest sens
                            Kusząca propozycja może coś jeszcze co mógłbym podatrzyć na forum.Pa za 15 min. jestem.

[ Dodano: 2008-10-07, 20:05 ]
                            No już jestem jeszcze jakieś propozycje?Właśnie wpadł mały projekcik dla ikeii,to myślę że kasa wzrośnie do jakichś 100$?

Skomentuj

no to juz zupelnie inna bajka
                              jak nowe to szybko dopisuj sie do zamowienia z audiocomponents na 2x MDS08
                              jak moze byc uzywka i chcesz cos wiekszego to np mivoc XAW310. zobacz temat w offtopicu - tam moze czegos wiecej sie dowiesz

Skomentuj

Pawel S.

raczej filmy,sporadycznie muzyka
                                Do filmow to nie wiem czy mds08 jest dobrym wyborem... juz raczej SLS10, SLS12 w duzej pace.. powienien zejsc nisko, sam chcialem brac ale naczytalem sie tez negatywnych opinii.. SLS10 masz za 150zł w domu (tyle samo co za mds08) z AC a jakby co na allegro mysle ze za 150zł spokojnie zejdzie wiec zaryzykowalbym... powinien w miare wyrabiac w twoim metrazu

Skomentuj

no niby lepszy bedzie do kina (wcale az takie zle nie sa) ale i trudniejsze do napedzenia z powodu 8ohm :/

Skomentuj

Czaruję...
                                  X