Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

opinia i czy warto tyle kasty wywalic

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nie lepsi tylko poco bylo wyskakiwac z ta nalepka jak sam ja masz

Skomentuj

heheh
      to był zart, mam czystą szybke :P

Skomentuj

aryan, dobra dobra teraz to sie tumaczysz

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
          FRANEK
          a gdzie to wyczytales? masz jakies tajne dojscia do alpine?? jak tak TO RESPEKT!!!
          a skad iwiesz ze ja nie czytalem?
          wyjasnij mi w sposób logiczny co ma prostactwo do obejzenia zdjecia????? jak n9ie dasz rady to wyjedz z textem ze jestem zazdrosny albo nie stac mnie
          Sam chyba nie wiesz i uzywasz terminów których nie znasz.
          wyjazd z zazdrosci ą albo prostactwem sorry twoije zachowanie wskazuje mna to ze masz nalepke (aluzja do inteligencj pewnego kregu społeczenstwwa którre mozemy poznac po charakterystycznym ozdabianiu tylnej dszyby samochodu)

[ Dodano: 2004-11-02, 18:03 ]
          dobra przyznaje sie mam nalepke i zazdroszcze heehhehe <LOL>
          czy czyjecie sie dowartosciowani? lepisi??
          <LOL>
          nie pamietam w jakiejsc gazecie o car audio bylo o nowinkach technicznych w glosnikach i wzmacniaczach (chyba nawet co miesiac jest)
          chodzi mi oto ze zobaczysz zdjecie z jakas dziwna budowa glosnika i bez podstaw stwierdzisz "ee tam to nic nie da" no chyba ze na oko potrafisz ocenic jak glosnik gra w takim razie to RESPECT, mistrzu joda zielony przyjacielu. Aryan ja sie przyznaje ze jestem amator w home-audio (czy jak to sie mowi) ale skoro ty taki profesjonalista czemu nie zaprezentowales swojego sprzetu na forum ?? kupiles gotowy ?? :>

P.S na tylnej szybie nie mam zadnej naklejki zeby mi nie zajebali samochodu z osprzetem...

Skomentuj

Franiu, nio gratulacje ktos rozszyfrowal aryan, a moze raczej mistrza jode

Skomentuj

franek
              nowinki techniczne nie swiadczą o tym ze głosnik dobrze gra!
              najpierw naucz sie czytac, chodzi mi o to ze za 2,5 jest lepszy glosnik bez tylu fajerwerów co alpine,
              potrafie ocenic,
              nie twierddze ze jestem profesjonalistą,
              skoro czytasz gazetki o hi fi to podaj jeden model głosnników alpine który wygrał jakis test.
              jak szukasz nowinek technicznych to se obejrzyj 5 kątne głosniki sony, kwadratowe lanzara, przezroczyste magnata, swiecące sie jvc,
              nie zaprezentowalem bo:
              1mam kupione
              2 mam zrobione przez siebie
              3zabudowałem ssamochud
              4zbieram kase na zabudowe drugiego samochodu
              5nie mam aparatu cyfrowrgo
              6 niemam czasu
              7bede robił kino domowe ale poczekam na nowe stx'y
              na razie tyle
              nie masz tylko z tego powodu szkoda, (raczej zeby nie wysmiali)
              ale zimne łokcie masz,
              skoro masz taka wiedze wybierz sie do salonu audio i popytaj o nowinki techniczne,

[ Dodano: 2004-11-02, 22:17 ]
              franek co ma prostactwo do zdjec, tylko logicznie,

[ Dodano: 2004-11-02, 22:18 ]
              raczej martina bormana
              albo abrahama s

Skomentuj

Pierwsza sprawa,ja nie naklejam naklejek na szyby :)Druga sprawa,ten model Alpiny jest godny uwagi ale jest jedno ale...Jest to nowość za którą każą nam słono płacić.Pytanie,czy warto?Z pewnością nie,gwarantuje że za rok będzie go można nabyć za pół ceny,nie raz już tak było.Ale jest w tym pewien chaczyk,jest to konstrukcja japońska która z reguły ma sztuczne brzmienie,brzmienie które potrzebuje kilku płytek elektroniki aby zagrało to jak należy.I w tym cały problem,nie wieże że żółtki nagle nauczyły się robić głośniki o neutralnym brzmieniu.Nie tykam Japońców i innym odradzam!
                PZDR

Skomentuj

nie rozumiem co ma prezentacja sprzetu do wiedzy?

Skomentuj

to czemu wspominasz o sony sony to ...

Skomentuj

tmock ty wspominasz, ja wspomniałem pierwszy raz
                      zescie sie uczepili, hehhe
                      najlepiej niech sam autor posłucha paru innych i sie wypowie

Skomentuj

Zamieszczone przez aryan
                        tmock ty wspominasz, ja wspomniałem pierwszy raz
                        zescie sie uczepili, hehhe
                        najlepiej niech sam autor posłucha paru innych i sie wypowie
                        (Tomck jest autorem topic'u)

[ Dodano: 2004-11-02, 23:19 ]
                        Zamieszczone przez aryan
                        franek
                        nowinki techniczne nie swiadczą o tym ze głosnik dobrze gra!
                        najpierw naucz sie czytac, chodzi mi o to ze za 2,5 jest lepszy glosnik bez tylu fajerwerów co alpine,
                        potrafie ocenic,
                        nie twierddze ze jestem profesjonalistą,
                        jak ja mam sie nauczyc czytac to ty sie naucz naklejac nalepke na szybe bo twoj zielony lisc i ryba maja pecherze :lol:
                        Zamieszczone przez aryan
                        skoro czytasz gazetki o hi fi to podaj jeden model głosnników alpine który wygrał jakis test.
                        nie czytam tylko przegladam - jak jestem u kumpla... i nie zadawaj pytan jak w teleturnieju: "podaj jeden model głosnników alpine który wygrał jakis test"
                        Zamieszczone przez aryan
                        jak szukasz nowinek technicznych to se obejrzyj 5 kątne głosniki sony, kwadratowe lanzara, przezroczyste magnata, swiecące sie jvc
                        nie chodzi mi o nowinki w wygladzie tylko o inne rozwiazania bardziej "w srodku" majace na celu zwiekszenia wydajnosci.. nie chce mi sie rozpisywac

przyznam sie ze mam naklejke z tylu ... przyciemnione szyby, to dla wygladu i zeby mi kurna slonce nie swiecilo w srodku za mocno... teraz powiesz ze to jest dresiarskie ale to jest dla wygladu, podoba mi sie to, tak samo jak tobie podoba sie kolor twojego samochodu - samochod musi jakos wygladac inaczej bym jezdzil warburtgiem :)

[ Dodano: 2004-11-02, 23:22 ]
                        fakt faktem z tego co umberto napisal (ma racje) to budzi sie we mnie mysl: jak wydajnosciowo ma sie glosik niskotonowy 2 letni model tez za 2.5 tysiaca zlotych(ta sama klasa) wedlug tego co Umbero napisal powinien byc ze trzy razy lepszy... wiec nie do konca jest tak z tymi nowinkami,(chyba ze chodzilo by ci o glosnik uzywany) ale na bank ztanieje wiec lepiej by bylo kupic cos zprawdzonego - Tomc odsluchaj zastanow sie bo nie warto przejebac 2.5 tys zlotych a latwo jest wydac...

podsumowujac wszystko (bo nie ma sensu co chwile tutaj pisac):
                        nie chwale firmy alpine ale staralem sie ja wybronic, glosnik nowosc bedzie tanszy (ale chyab nie chce ci sie czekac) wiec radzilbym kupic jakis lepszy, tradycyjny (stary) model za 2.5 tys zlotych. musisz troche pobiegac i sie jeszcze na sluchac tych wypasow za 2.5 kola...

Skomentuj

Ludzie a gdzie są jakieś parametry tego głośnika? To że ma on 1000W RMS i mase jakichś zbajerzonych bzdetów i do tego ten wygląd max hiper pałer, jakoś mnie to nie przekonuje.
                          .
                          .
                          .
                          • Zaciski usytuowane z jednej strony
                          • Pozłacana listwa zaciskowa ze zworkami przyłączeniowymi
                          • Osłona śrub montażowych
                          • Opracowano i wykonano w USA

ale to jakąś chujozą zionie :P (przepraszam za wyrażenie ale jakoś tak mi się wymsknęło, tak chcę dostać ostrzeżenie)

Lepiej kupić coś sprawdzonego

pozdrawiam!

Skomentuj

ale wy sie ludzie qrwa wyklucacie o te naklejki .... ;] az mi sie czytac tego nie chce....
                            a ogolnie to powiem ze na Twoim miejscu Tomck kupilbym np jbla gti12 albo cos innego co jest sprawdzone... bo takie nowinki techniczne maja to do siebie ze szybko tanieja a nie chcialbym komus poradzic glosnika za 2,5kzl ktory pol roku pozniej bedzie kosztowal 1kzl...
                            ale ogolnie zazdroszcze takiej rozterki.... tez chcialbym wybierac miedzy wyzynami audio... ale niestety pozostane przy teslach :>
                            pozdrawiam

oo znalazlem cosik fajnego ;]
                            http://allegro.pl/show_item.php?item=33551975

Skomentuj

meczy mnie ten temat
                              wiem bo czytalem nie jestem takim prostakiem jak ty ze zobaczysz zdjecie i pomyslisz ze to jest bez sensu,
                              &
                              nie czytam tylko przegladam - jak jestem u kumpla... i <== nie rozumiem, czy tasz czy nie?????

wiec nie do konca jest tak z tymi nowinkami,(chyba ze chodzilo by ci o glosnik uzywany) ale na bank ztanieje wiec lepiej by bylo kupic cos zprawdzonego <= no kurc ze cały czas otym mówie TYLKO ZE NIEKTUR OSOBY WYWESZYŁY SPISEK!!! BO MNIE NIESTAC, ZAZDROSCZE, RZUCE KLATWE,JESTEM PROSTAKIEM i INNE
                              LOL

nie chwale firmy alpine ale staralem sie ja wybronic,
                              ja nie mówie ze alpine to gówno, mówie ze jest dobra ale nie najlepsza!

[ Dodano: 2004-11-03, 10:28 ]
                              http://jtp.ldc.pl/JTP/car_audio/ofer...3&prod_id=1400

Skomentuj

Jakie ten głośnik ma parametry T-S ?????? możnabybylo cosik zasymulować.

pozdrawiam!

Skomentuj

colomb
                                  sa na tej stronce w pdf

Skomentuj

Coś mi chyba siadło na oczy bo nie widze tego pdf-a.

pozdrawiam!

Skomentuj

nie ma sensu sie wiencej klucic o te glupie naklejki na szybach niech sobie aryan ma na autku co tam chce naklejone

Skomentuj

tak duzo mówiliescie o nalepkach ze sie skusze i kupie , heheh
                                        LOL
                                        nie wiem którą wybrać! pomózcie ! LOL
                                        cholera dodałbym wiecej ale fotosy sa za duze :/

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34139310
                                        http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34140414
                                        http://www.allegro.pl/showcat.php?id...view=gtext&p=2

Skomentuj

Czaruję...
                                        X