Witam posiada ktoś schemat zwrotnicy do zestawu Vifa XT25SC90-04 + Tonsil GDN 17/100
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zwrotnica do tonsil GDN 17/100 + vifa XT25
Collapse
X
-
_arwas_
Re: Zwrotnica do tonsil GDN 17/100 + vifa XT25
Zamieszczone przez wisnialodzWitam posiada ktoś schemat zwrotnicy do zestawu Vifa XT25SC90-04 + Tonsil GDN 17/100
[ Dodano: 2008-11-02, 23:47 ]
Znajdź temat na Elektrodzie człowieka który zrobił takie dziwne podwieszane monitory na tym gdnie. Może ktos jeszcze z okolic przybedzie, to podzielimy się pomysłami.
Skomentuj
-
Co do porównań to tylko z teslą XW165 a więc nawet nie można tu tych głośników porównywać,na takie głośnik jak HDS nie było mnie stać ,a ze względu na to że u tonsila pojawiła się nowość a ja też nie chciałem nic kopiować ,tylko zbudować "Swoje Flagowce"
wybór padł na 17/100 ,podzespoły były brane z prolinka, także na wzgląd na koszty kupiłem seas-a ponieważ --dobra opinia,dobra cena i Jest w polinku(jeszcze wtedy nie mieli Daytonów,bo jak by mieli prawdopodobnie byłby to RS180 a nie 17/100)Dalej co do porównań....do najbliższego salonu z dobrym sprzętem mam 60 km i całkowity brak czasu...więc powiem tyko że to dobry głośnik czy wart ceny..Nie wiem natomiast 27tdfc jak najbardziej..Dla mnie obecne kolumny są Nieporównywalne z niczym co do tej pory słyszałem, No ale nie wiele słyszałem,sam czekam i czekam na jakieś opinie "fachowców"-nie wiem czy się doczekam...
Skomentuj
Skomentuj