Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zwrotnica do tonsil GDN 17/100 + vifa XT25

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zwrotnica do tonsil GDN 17/100 + vifa XT25

Witam posiada ktoś schemat zwrotnicy do zestawu Vifa XT25SC90-04 + Tonsil GDN 17/100

Nikt się tym tonsilem jeszcze nie bawił... Myślę że takiej zwrotnicy nie znajdziesz...

Skomentuj

masz juz te glosniki?
      jak tak to wsadz je w obudowe i pogadaj np z yoshim. z doswiadczonych osob ktore moglyby zaprojektowac do nich zwrotnice chyba tylko on znajdzie chwile czasu
      osobiscie tez chetnie poznalbym jego opinie o tym tonsilu

Skomentuj

Przetworników jeszcze nie mam ,ale mam zamiar kupić. Z tego co widziałem to jest tylko jedna konstrukcja w połączeniu Seasem.

Skomentuj

w takim razie skontaktuj sie z yoshim. moze doradzi jakis inny tweeter lub da jakies sugestie. jak nie bedzie mial czasu to bedziesz mial problem :???:

Skomentuj

Re: Zwrotnica do tonsil GDN 17/100 + vifa XT25

Zamieszczone przez wisnialodz
            Witam posiada ktoś schemat zwrotnicy do zestawu Vifa XT25SC90-04 + Tonsil GDN 17/100
            cos podobnego bede probowl ale z vifa pl. poszukaj na www.elektroda.pl tam sa rowazania na temat zwrotnic z tym tonsilem

[ Dodano: 2008-11-02, 23:47 ]
            Znajdź temat na Elektrodzie człowieka który zrobił takie dziwne podwieszane monitory na tym gdnie. Może ktos jeszcze z okolic przybedzie, to podzielimy się pomysłami.

Skomentuj

Dlaczego akurat XT25?

Skomentuj

bo to bardzo fajny przetwornik miły w odbiorze, nienachalny ..... obecnie w bardzo przyzwoitej cenie i nie ma co ukrywać w tej cenie ma mało konkurentów ......

apropo Grześku ty bawiłeś się tym tonsilem ....i jak ? miałeś okazje go z czymś porównać ?

stx gdn 18akx , 15/40/5, hds180,?

Skomentuj

Przydałoby się jakieś porównanie. Również zastanawiam się nad HDS180

Skomentuj

Co do porównań to tylko z teslą XW165 a więc nawet nie można tu tych głośników porównywać,na takie głośnik jak HDS nie było mnie stać ,a ze względu na to że u tonsila pojawiła się nowość a ja też nie chciałem nic kopiować ,tylko zbudować "Swoje Flagowce"
                    wybór padł na 17/100 ,podzespoły były brane z prolinka, także na wzgląd na koszty kupiłem seas-a ponieważ --dobra opinia,dobra cena i Jest w polinku(jeszcze wtedy nie mieli Daytonów,bo jak by mieli prawdopodobnie byłby to RS180 a nie 17/100)Dalej co do porównań....do najbliższego salonu z dobrym sprzętem mam 60 km i całkowity brak czasu...więc powiem tyko że to dobry głośnik czy wart ceny..Nie wiem natomiast 27tdfc jak najbardziej..Dla mnie obecne kolumny są Nieporównywalne z niczym co do tej pory słyszałem, No ale nie wiele słyszałem,sam czekam i czekam na jakieś opinie "fachowców"-nie wiem czy się doczekam...

Skomentuj

Czaruję...
                    X