Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Peerles HDS180 a jakość wykonania....
Collapse
X
-
Zamieszczone przez c4meleonSymasymem nie da się spalić HDS'ówostatnio na full gralo i nic..
zato vifki bardzo latwo padly..
Nie wiem czemu tak jest, ale mam takie wrażenie że kiedy XT25 grają już bardzo głośno, to HDSy się dopiero rozgrzewają. Ja spaliłem Tonsil 10/80/7 w podł. totemach ale impreza była :grin: pewnie to też wina zwrotnicy I rzędu...
Skomentuj
-
Spaliłeś XT25TG??
Nie wiem czemu tak jest, ale mam takie wrażenie że kiedy XT25 grają już bardzo głośno, to HDSy się dopiero rozgrzewają. Ja spaliłem Tonsil 10/80/7 w podł. totemach ale impreza była :grin: pewnie to też wina zwrotnicy I rzędu...
Skomentuj
-
Taka zwrotnica niestety... u mnie też tak jest, wysokie bardzo głośno a hds'y jeszcze chcą głośniej, szkoda.. ale moje wysokie spaliłem inaczej.. nie muzyką, kabel sygnałowy zwarł z obudową od komputera, bylo "buuuu" i tylko było słychać jak się wyłączył jeden, a drugi już nadpalony był i poźniej się spalił..
Skomentuj
-
Taka zwrotnica niestety... u mnie też tak jest, wysokie bardzo głośno a hds'y jeszcze chcą głośniej, szkoda.. ale moje wysokie spaliłem inaczej.. nie muzyką, kabel sygnałowy zwarł z obudową od komputera, bylo "buuuu" i tylko było słychać jak się wyłączył jeden, a drugi już nadpalony był i poźniej się spalił..
ciekawe jak jest ze zwrotnicą do M18WH i MDT29 :roll:
Skomentuj
-
A moze by tak do zwrotnicy na hds180 i xt25tg dac rezystor ok 3.3ohm zamiast 2.2ohm??Moze wysokie tony by sie tak nie wybijaly do przodu i by wiecej wytrzymaly??
Z drugiej strony by usyskac taka sama moc akustyczna i tak na glosnik musi byc podana taka moc jak w przypadku z mniejszym rezystorem wiec tu nic to nie zmienia.
Skomentuj
Skomentuj