A na końcu pewnie i tak się okaże, że to jakaś duperelka :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
problem ze zwrotnicą
Collapse
X
-
samo połączenie nie jest trudne wystarczy trochę ruszyć głową , bart210 twoje już grają :?: n_omyzs połączone mam dobrze , gdyby było źle połączone nie grało by nic , są dwie możliwośći innych nie ma :
a) zimne luty , chociaż wątpie bo przelutowywałem po kilka razy te elementy
b) przerwa w kablu / mało drucików polutowane
dzisiaj już nie mam nerwów do tego :razz: wczoraj zacząłem 0 17 do 20 skończyłem tak na gotowo że zostało przylutować do głośników i tyle i później zaczęła się jazda do 24 i dzisiaj około 3 h . Już brakuje nerwów człowiekowi :razz:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Przemysln_omyzs połączone mam dobrze , gdyby było źle połączone nie grało by nic
Skomentuj
-
w porządku , zaraz wrócę i dam znać co jest grane , nieno już naprawde ostatni raz bawie się z tym głupim układzikiem , jak sie teraz nie uda to oddam to kumplowi to mi to zrobi , ja jestem za nerwowy na takie coś , rozumiem jak by to był UNIamp albo coś pokrewnego ale zwrotka , brak słów...
[ Dodano: 2008-11-09, 12:40 ]
polutowałem na pająka i ... ? chodzi :smile: nie wiem jakim cudem nie chodziło skoro lutowałem po kilka razy :roll: czy długość kabelków ma jakiś wpływ :?: uff ulga , teraz musze to polutować tak jak było tylko żeby chodziło :razz:
dzięki koledzy za pomoc , przynajmniej coś się nauczyłem :wink:
pozdrawiam
Skomentuj
Skomentuj