15/40/5 mają być dostępne w najbliższych dniach, może nawet jutro tylko która charka (monitorów czy podłogówek) wyjdzie z 15/40/5+DX25 ? bo może w monitorach nie schodzili nisko bo to efektówki i mała pojemność
hmm a gdzie mają być dostępne?; ja na nich robiłbym wyższe kolumienki
[ Dodano: 2008-11-13, 11:02 ]
na dzień dzisiejszy userzy z alledrogo , których wymienił Przemysl nie mają dostępnych GDN'ów
Na razie mam "tymczasową" na podstawie obliczeń. Na dniach dokończę JIGa i w końcu wezmę się za pomiary. Miałem jeszcze w lipcu to zrobić i tak zeszło.. :/
Te Tonsile jak za 25zł (tyle zapłaciłem za sztukę) to grają rewelacyjnie :smile:
Nie miałem do tego odpowiedniej zwrotnicy, więc na pewno nie grało to tak jak powinno.
Ale mimo wszystko bardzo fajnie.
Kolumny już sprzedałem (mam je jeszcze ale w przeciągu kilku dni ktoś przyjedzie po nie).
Oczywiście bez DX sprzedałem tylko z 10/80/7, poszły za 360zł, trochę szkoda bo na pewno by ktoś więcej dał za nie.
DXy zostały, a apetyt ciągle rośnie na DIY :grin:
we frontach masz 2 GDNy w ukladzie 2,5 droznym!
a co do ch-ki to przeciez masz przy zwrotnicy irka pomiary ;] tylko ze tam jest az 15 litrow
wiem, że we frontach jest 2,5 drogi dlatego pytam czy dużo lepsza charka frontowych siest to kwestia 2 midbasów czy pojemności skrzyni, tylne są nieduże.
86 sztuka ma być, więc hds to mniej niż 2 razy drożej, tym bardziej jakby z AC ale to jeszcze długo nie będzie zamówienia. no i zwrotka pewna. vifę z alledrogo, wylicytowałem za 171zeta, sporo bo nowe 200zł/para w akustyku, ale zawsze to 30zł.
ja chce potem dorobić reszte KD także niby +200zł za KD na hds i vifa niż na gdn i vifa, ale ostatnio są jajca z odklejaniem się cześci w głosnikach: morelki i peerlesy :), a więc mozna jak zabłocki na mydle
[ Dodano: 2008-11-14, 15:27 ] @amdr dostałeś jakąś odpowiedź w sprawie tych GDNów, bo ja nie
Skomentuj