Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kolumna do subwoofera

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kolumna do subwoofera

witam prosze moderatora aby przeniósł ten post w odpowiednie miejsce.

A wiec do rzeczy mam 2 głośniki jeden (3.2ohm , 3W) a drugi (4 ohm , 15 W) i mam subwoofer (17 W i 2 satelity po 6 W ) mam pytanie czy moge zrobić do tego subwoofera kolumnę (taka jak do wieży) na rozgałęźnik

e? jaki w tym sens? To tylko popierdywac bedzie a deski na to wyjda cie drozej nic cala reszta systemu

Skomentuj

ja wszystkie materiały mam ale chce sie dowiedzieć czy jak podepne ta kolumne do subwoofera to czy on sie nie uszkodzi

Skomentuj

W ogole piszesz tak nie wyraznie ze szkoda gadac. Napisz wszystko jeszcze raz dokladnie co z czego ma byc i gdzie podpiete.

Skomentuj

mam 2 głośniki (3.2ohm , 3W) a drugi (4 ohm , 15 W) i mam zamiar zrobić z tego kolumne takiej wielkości jak do wieży i chce ją podpiąć pod subwoofer na rozgałęźniku aby chodziła ta kolumna i głośnik od subwoofera tylko pytanie czy nie uszkodze suba subwoofer ma 17 W
          a satelity po 6W

Skomentuj

Zamieszczone przez Mithrandir159
            mam 2 głośniki (3.2ohm , 3W)
            Zamieszczone przez Mithrandir159
            a drugi (4 ohm , 15 W)
            To już chyba będzie trzeci głośnik: 2+1=3 :smile:
            tylko pytanie czy nie uszkodze suba subwoofer ma 17 W
            a satelity po 6W
            Widzę, że trochę nie masz pojęcia w tych sprawach, a więc wynika z tego, że na bank coś uszkodzisz.

Skomentuj

jeden głośnik (3.2ohm , 3W)
              a drugi (4 ohm , 15 W)
              a subwoofer 17W
              2satelity po 6W
              i coś jeszcze źle napisałem :neutral: :neutral: :neutral: :neutral: :oops: :razz:

Skomentuj

taa. Wszystko zle bo nic nie sprecyzowales.

Zamieszczone przez n_omyzs
                Napisz wszystko jeszcze raz dokladnie co z czego ma byc i gdzie podpiete.

Skomentuj

jeden głośnik (3.2ohm , 3W)
                  a drugi (4 ohm , 15 W)
                  chce z tych głośników zrobić kolumnę i chcę ją podpiąć do subwoofera tylko nie wiem czy nie uszkodze sobie subwoofera
                  subwoofer (17W)
                  a satelity do niego mają 6W jest ich 2
                  bardziej sie nie da tego wytłumaczyć

Skomentuj

pisałem wcześniej - nic z tego nie wyjdzie. Jeszcze coś się sfajfczy i będzie więcej szkód niż pożytku.

Skomentuj

A ja to zamknę bo nic z tego nie wyjdzie póki autor nie zapozna się z pewnymi zasadami elektroakustyki choć by opisanymi na stronie głównej bądź w innym ogólnie dostępnym miejscu.Nie tędy droga.

Skomentuj

Czaruję...
                      X