Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX PJ VS SC10N

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

STX PJ VS SC10N

mam w swoich monitorach pj ale przypadkowo zostalem posiadaczen jednego visatona sc10n i moje pytanie brzmi czy jest on duzo lepszy od PJ?? bo jesli tak to dokupie jeszcze jednego i wymienie chyba ze nie ma to sensu to wtedy sprzedam tego visatona

wstaw w jedna kolumne sc10n w druga pj i zobacz co Ci lepiej gra balansem prawo lewo. moze nie jest to rewelacyjna metoda ale zawsze to lepiej niz w ciemno

Skomentuj

STX PJ miałem i jest bardzo dobry jak na swoją cenę. Natomiast SC10n nie miałem ale słyszałem o nim różne opinie, nawet że nie jest warty swojej ceny. Ale skoro masz obydwie wysokotonówki to je porównaj i sam oceń.

Skomentuj

Mialem obie wysokotonowki (pj-tke nadal mam). sc10n jest bardzo szczegolowy,detaliczny,ale niestety na dluzsza mete denerwujacy,drugi raz bym jej nie kupil,wolal bym dolozyc parenascie zloty i kupic cos lepszego. Pj-tka jest mniej szczegolowa ale przynajmniej mniej denerwujaca,za cene pj-tki nic lepszego nie dostaniesz.

Skomentuj

Posiadam SC10 w sumie to on poprostu gra, bez rewelacji, napewno jest lepszy od arvki a pjtki nie slyszalem. Jakbys sie zdecydował mam akurat 1 sztuke na sprzedaż bo zdecydowalem sie na wymianę wysokotonówek.

Skomentuj

no moglibysmy sie dogadac podaj cene na priv

Skomentuj

porównywałem SC10N do missiona... No i jak tylko dostane JIG-a w swoje łapki (niedługo już...) To bede kombinował z przystosowaniem zwrotki do missiona SC10N jest bardziej szczegółowy, ale jakiś taki suchy... PJ-kę słyszałem tylko raz ale z moich odczuć wynikało że SC10N mimo ze od niej też jest bardziej szczegółowy, to jednak nie warty tej bańki za parę... Ale my możemy sobie gadać a to ty będziesz słuchał tych kolumn... Porównaj sobie te głośniki i sam oceń... Są różne gusta. I nie kieruj się tym że SC10N jest droższy, bo to nic a nic nie oznacza. Kieruj się słuchem a nie ceną bo już nie raz udowodniono że droższy nie równa się lepszy...

Skomentuj

a tak sie wlasnie sklada ze ja uwielbiam szczegolowosc w dzwieku. takze chyba jednak zmienie te pj`ki

Skomentuj

Zamieszczone przez sianes
                  a tak sie wlasnie sklada ze ja uwielbiam szczegolowosc w dzwieku. takze chyba jednak zmienie te pj`ki
                  Rób co chcesz, ale posłuchaj najpierw. Będziesz pewien czego chcesz.

Skomentuj

no kurde ale nie mam jak zonglowac kopulkami bo otwor w obudowie na pj jest minimalnie mniejszy i sc10n nie wejdzie:(

Skomentuj

no kurde ale nie mam jak zonglowac kopulkami bo otwor w obudowie na pj jest minimalnie mniejszy i sc10n nie wejdzie:(
                      tylko nie mow ze to cie zatrzymuje. chlopie pomysl,wysokotonowka nie musi byc w obudowie,moze stac obok lub na obudowie (frontem skierowanym do przodu).

Skomentuj

no wiesz jak cos robic to ja wole porzadnie.heh rownie dobrze moze wisiec na kablu ale to nie bedzie to samo co w budzie raczej...raczej na pewno dobra i tak juz podjalem decyzje dzieki

Skomentuj

Dziura w obudowie przeszkadza tylko niskośredniotonowemu... Kopułka może sobie grać tak po prostu...

no wiesz jak cos robic to ja wole porzadnie.
                          Ty masz to tylko sprawdzić, nic więcej... Ale jak wolisz, to twój wybór... Mam nadzieje że przynajmniej będziesz zadowolony z wyboru

Skomentuj

Tylko sie nikomu nie przyznawaj ze majac dwa glosniki wybrales SC10N bez odsluchu bo ci otworek nie pasowal. Wstyd przynioslbys sobie i forum.

Skomentuj

nie sprawdzenie sie odbylo ale nie u mnie i wybieram sc10n na moje ucho lepiej cyka

Skomentuj

lepiej cyka
                                najlepiej ''cukaja'' tubowe wysokotonowki z altusow..

Skomentuj

pewnie gdyby cykaja bylo w cudzyslowie nie byloby tego posta wyzej...

Skomentuj

Może i ten Visaton SC lepiej CYKA ale ten najtańszy stx pj bije SC Visatona o klasę - tak w ogólnym znaczeniu.
                                    Nic bardziej mnie nie wkur.. jak cyk, bumm cyk ? cyk i ponownie cyk
                                    i tak do obrzydliwego znudzenia, wszystko zdeterminowane przez cyk.. cyk.

Skomentuj

widze ze kolejny uzytkownik nie zrozumial ... wiec tlumacze cykanie uzylem w sensie "gra". koniec kropka

Skomentuj

ale wlasnie ten sc10n tak gra: cyk,cyk,cyk... i tak do znudzenia :neutral:

Skomentuj

Czaruję...
                                        X