mam w swoich monitorach pj ale przypadkowo zostalem posiadaczen jednego visatona sc10n i moje pytanie brzmi czy jest on duzo lepszy od PJ?? bo jesli tak to dokupie jeszcze jednego i wymienie chyba ze nie ma to sensu to wtedy sprzedam tego visatona
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
STX PJ VS SC10N
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mialem obie wysokotonowki (pj-tke nadal mam). sc10n jest bardzo szczegolowy,detaliczny,ale niestety na dluzsza mete denerwujacy,drugi raz bym jej nie kupil,wolal bym dolozyc parenascie zloty i kupic cos lepszego. Pj-tka jest mniej szczegolowa ale przynajmniej mniej denerwujaca,za cene pj-tki nic lepszego nie dostaniesz.
Skomentuj
-
porównywałem SC10N do missiona... No i jak tylko dostane JIG-a w swoje łapki (niedługo już...) To bede kombinował z przystosowaniem zwrotki do missionaSC10N jest bardziej szczegółowy, ale jakiś taki suchy... PJ-kę słyszałem tylko raz ale z moich odczuć wynikało że SC10N mimo ze od niej też jest bardziej szczegółowy, to jednak nie warty tej bańki za parę... Ale my możemy sobie gadać a to ty będziesz słuchał tych kolumn... Porównaj sobie te głośniki i sam oceń... Są różne gusta. I nie kieruj się tym że SC10N jest droższy, bo to nic a nic nie oznacza. Kieruj się słuchem a nie ceną bo już nie raz udowodniono że droższy nie równa się lepszy...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sianesno kurde ale nie mam jak zonglowac kopulkami bo otwor w obudowie na pj jest minimalnie mniejszy i sc10n nie wejdzie:(
Skomentuj
-
Dziura w obudowie przeszkadza tylko niskośredniotonowemu... Kopułka może sobie grać tak po prostu...
Zamieszczone przez sianesno wiesz jak cos robic to ja wole porzadnie.
Skomentuj
Skomentuj