Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Monitorki głównie do rocka. Co i jak doradźcie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kiedyś pisałem do nich z pytaniem o S13 i przy zakupie głośników mieli wysłać. Najlepiej napisać/zadzwonić i zapytać z góry. Żeby później nie było nieporozumień.

Skomentuj

to w takim razie zadzwonię do nich i spytam się czy dołożą plany do samych głośników.
      Co muszę w takim razie kupić w polinku jeżeli chce złożyć monitory na podstawie S16 z akustyka? wie ktoś?

Skomentuj

napisz że zamawiasz komplet głośników do projektu XX, ja tak zrobiłem i dostałem w paczce projekt zwrotki i rysunek obudowy (podłogówki)
        http://akustyk.com.pl/projekty.html
        ... Wraz z kompletem głośników do wybranego projektu, dostarczamy (nieodpłatnie) schemat zwrotnicy i dokładny rysunek obudowy. ...

Skomentuj

Nikt ci nie powie co kupić bo ... nikt nie ma tej zwrotki. nikt z forumowiczów nie kupił tego projektu, ale jak kupisz to dostaniesz schemat z wartościami, wtedy koledzy Ci doradzą które konkretnie komponent.

Ja bym kupił na pewno S16 ale ... dzisiaj kupiłem Monacory SPH-165 KEP i uszkodzone Vify XT19 za 333zł ze skrzynkami. KEP'ów bym nie kupił w normalnej cenie (240zł/szt) ale szkoda było przegapić taką okazję. Tak czy siak chciałbym usłyszeć S16bo IMO to bardzo niedoceniane przetworniki.
          ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Off topic:
            Zamieszczone przez amdr
            dzisiaj kupiłem Monacory SPH-165 KEP i uszkodzone Vify XT19 za 333zł ze skrzynkami.
            A sie dziwilem kto je tak licytuje :P Teraz juz wiem ;p ps> bylo conajmniej 3 chetnych na nie :P

Skomentuj

ktoś mi podjechał do 330 ale cóż, i tak warto :) biegiem wracałem do pracy z parkingu jak mi dzwoniło przypomnienie w komórce na 5 minut przed końcem ;p

Skomentuj

amdr, chcialem dac 320zl na tej aukcji ale nawet nie zdazylem :razz: Warto bylo licytowac nawet i wiecej(patrzac na dzisiejsza cene kepow) A podbijal Cie Piku :razz:

Skomentuj

chłopaki zrzutka, przez was jestem kilka dyszek w plecy ;p

Skomentuj

Czaruję...
                  X