Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zwrotnica HDS164 + dx25tg

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zwrotnica HDS164 + dx25tg

Witam, tak jak w temacie poszukuje zwrotnicy do w/w zestawu, oby tylko była mierzona - może ktoś ma takową z akustyka?

diyaudio.pl Strona Główna ť Akustyka ť Gotowe projekty zwrotnic głośnikowych

A tu 2,5 drogi tyle że z xt25 http://www.troelsgravesen.dk/HDS164.htm

Skomentuj

jakby to powiedzieć dx to nie to samo co xt - przeczytaj uważnie pod co jest dedykowana zwrotka z gotowych...

Skomentuj

podstawowe pytanie który HDS 164 ? PPB, NOMEX czy EXCLUSIVE?

a w dziale jak podawał siemionek, wrzucałem projekt zwrotki dla hds 164 nom + xt25tg ...

Skomentuj

Peerless hds164nomex plus Vifa dx25tg-05-06

Skomentuj

temat byl juz poruszany i nic z tego nie wyniklo. pisz lepiej do yoshiego i szykuj "0,7 litra"

Skomentuj

normalnie, że tak się wyraże: popełnie sepuku przez to audio; wziąłbym z akustyka, ale oni tylko pocztą ślą, więc przy dobrych wiatrach w styczniu bym je miał; co do tematu to widziałem flame war irek vs MarekW.

P.S jak się wkurze to w ruch tesle pójdą ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez kaczortrex
                oni tylko pocztą ślą, więc przy dobrych wiatrach w styczniu bym je miał
                mi paczki jeszcze normalnie dochodza. moze pocztexem da sie wyslac? zadzwon do nich i pogadaj

Skomentuj

gadałem, oni wysyłają priorytetem, ale najbliższa wysyłka dopiero w piątek; u nas zawsze sortowania w Pruszczu Gdańskim nie wyrabia

Skomentuj

kaczortrex, polink w ubiegłym tygodniu słał mi paczke priorytet środe a w piątek miałem .. z gdańska do rumii nie jest aż tak daleko ;]

Skomentuj

tylko że się tak wyraże i tak to mi nic nie da, bo schemat zwrotki dostane dopiero z przesyłką, więc i tak nie zdąże zakupić elementów na zwrotki

Skomentuj

jak potwierdzisz zamówienie to przecież możesz poprosić o przesłanie schematu mailem - zdążysz w Polinku zamówić części...

Skomentuj

Zamawiałem ostatnio komplet do zestawu HDX2 i wysłali w czwartek to doszło w poniedziałek. Myślałem, że będę czekał do nowego roku a jednak nie.
                          Co do elementów zwrotki to napisz do Kisiela o spis elementów to Ci poda mailem. Mi podał.

Skomentuj

los_sandalos, Potrzebuje schemat zwrotnicy i budowe kolumny HDX2.

Skomentuj

Czaruję...
                            X